Meglepetés Jacksonville-ben: Lenyomták a fiatal kiskakast!

2011-08-07

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Vaughn Etienne a favoritokat átugorva lett a 2011-es Jacksonville Pro 202 bajnoka!

 

Vaughn Etienne a favoritokat átugorva lett a 2011-es Jacksonville Pro 202 bajnoka!

Vaughn-nak egyébként semmi köze nincs Egberton Rulove Etienne-Winklaar-hoz, vagy ismetebb nevén Roelly Winklaar-hoz, csupán a véletlen műve a megegyező családnév. Ezt már csak azért is fontos volt leszögezni, mert az IFBB-ben nem ritkák a közelebbi vagy éppen távolabbi rokonok, mint például a verseny szervezője, Dexter Jackson és a csalódást keltő 7. helyen végző Tricky Jackson, akik unokatestvérek. Szerencsére azonban bundáról szó sem volt, így a fantasztikus kondíciót szállító Vaughn nyerte a versenyt, annak ellenére, hogy alkatilag és az arányosságot tekintve egyértelműen nem a legjobb volt a mezőnyben.

Guy Cisternino futott be a 2. helyen, aki szintén remek formát vitt a színpadra, de nem volt elég száraz ahhoz, hogy megszerezhesse az első helyet. Branden Ray, az egyik nagy favorit "csak" a dobogó alsó fokára állhatott fel, de sajnos a jó kondíció ezúttal nem volt elég: kiválónak kellett volna lennie ebben is, ugyanis önmagában csak a fizikuma esztétikussága nem fogja a csúcsra juttatni. Michael Valentino tudta legközelebb verekedni amgát a dobogósokhoz, és bár remekül nézett ki, a combjain elkélne még egy kis izom, és összességében véve minden szögből nézve meg kellett volna szabadulnia még némi víztől ahhoz, hogy esélye legyen beleszólni a nagyok játékába.

 

 

Nathan Wonsley-t a 202 fontosok között óriásinak számító tömege ezúttal csak az 5. helyig juttatta el, azonban lesz még alkalma bizonyítani - már ha ne mvonul vissza, ugyanis nem egy mai csirkéről van szó. Angel Rangel Vargas lett a 6., megelőzve ezzel a családi versenyen bizonyítani próbáló Tricky Jackson-t, aki ezúttal hiába próbálkozott, de figyelembe véve, hogy előkelőbb helyezésekhez van szokva, lehet, hogy inkább meg kellett volna fogadnia Yoda tanácsát: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Teljes eredménylista:

1. Vaughn Ettienne
2. Guy Cisternino
3. Branden Ray
4. Michael Valentino
5. Nathaniel Wonsley
6. Angel Rangel Vargas
7. Ricky "Tricky" Jackson
8. Bola Ojex
9. Parenthesis Devers
10. Ahmad Ahmad
11. John Frederick Arendsz
12. Omar Borrelli
12. Willie Vegas
13. James Darling
14. Abiu Feliz
15. Patrick Richardson
16. Erwin Marquez
16. Benjamin Parra
16. Alessandro Komadina

 

Vaughn Etienne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guy Cisternino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branden Ray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Valentino

 

Nathan Wonsley

 

Angel Rangel Vargas

 

Tricky Jackson

 

Bola Ojex

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!