Meglógtam a Ferrarival!

2016-06-29

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Meglépünk a Ferrarival a világ legártalmatlanabb filmjében, jön egy plakátos sztori a nemekről, komoly kérdések merülnek fel arról, hogy meddig terjed egy gyerek felelőssége, mennyire vagyunk társas lények, és jönnek sztorik a tudatmásolásról - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Phantom Blue- Time to Run
Ozone Mama - Red Hot Lovin
Yngwie Malmsteen - Making Love
Tito and Tarantula - Motorcycle Girl

 

Olvasói levél:

"Sziasztok ezen a héten nem akartam írni semmi faszságot de ahogy a rádiót hallgattam mégis muszáj volt, hogy írjak. Az egyik hallgató írta ,hogy jó lenne a track lista a bb rádióból , én már korábban írtam és utána ki is írták minden adás alatt ott van az előző adás zene listája. Meg is lepődtem mert az adásban mondtátok, hogy nem tudjátok ,hogy lehetne ezt megoldani . Visszamenőleg 174 zene fent is van amit meg is köszönnék a feltöltőnek. Mellékelnék akkor egy képlistát a zenékről.

Rákerestem én is a Rock Rádióra bekapcsoltam és pont én is halottam a múltkori soma gésa mama geci élletársi kapcsolatokról beszélt na akkor nyeltem vagy 5 öt, de rájöttem a trükkre amikor vége a zenének akkor lehalkítod aztán felhangosítod.

Hurkát cáfolnám még meg a múltkori Bill és Ted 2 elemzésénél ,hogy nekem személy szerint vicesebb volt a második rész mikor a halál leállt torpedózni velük meg beöltözött ilyen csipkés szutyok ruhába szerintem több poén volt ott mint az egybe.

Egy filmet szeretnék ajánlani nektek a témája nem nagy szám egy átlagos gimis iskolások egy éjszakáját mutatja be a film nem igazán érdekelt de a zenék jók voltak benne.
1993 as film Dazed and confused (Tökéletlen idők)."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!