Megújultunk: SW.Rádió!

2015-12-17

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Elkészült az első Star Wars rádió, amiben testépítésről még csak véletlenül sem beszélünk, viszont van helyette - meglepő módon - Star Wars. Nyilván Han shot first, előkerül a szülés kapcsán folyó vita, az adóoptimalizálás PC fogalma, hihetetlen sztori egy iskolából, és minden, ami belefér - az SW.Rádióba!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio et gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Kiss - Crazy Nights
Kiss - Hide Your Heart
Kiss - Hell or High Water
Kiss - The Street Giveth and The Street Taketh Away

 

Olvasói levél:

"Végül egy megjegyzés: az én gyerekkoromból kimaradt a Star Wars (tudom, buzi vagyok) de a hosszú hétvégén tartottam egy Star Wars maratont, és arra jöttem rá, hogy az egész bodybuilder magazin, az edző válaszol, a rádió, meg az egész filozófia, amit képviseltek, valahogy tudat alatt, ugyanaz, amit a Jedik képviselnek a sötét oldallal szemben. Tulajdonképpen Bunny is azt akarja, hogy mindenki érezze az ERŐT, és ez nem arra vonatkozik, hogy a sok makákó fotózza magát a tükörből ájfónnal, miközben azt mondogatja a hasonszőrű 60 kilós lófaszjóska haverjának, hogy hú de jól bedurrantam ettől a szkájtek fehérjétű he. Azt akarjátok, hogy az emberek ne válasszák a sötét oldalt, ami vonzóbb, mert egyszerűbb út, ne válasszák a gyengeséget, a féregséget és a gyűlöletet, hanem azt képviseljék, mint a Jedik a filmben, legyen velük az erő egy életen át, vagyis legyenek jó emberek, annak ellenére is, hogy ha körbe néznek, nagyrészt csak klónokat látnak, akik úgy mennek át az életen, mint a birkák. A Bodybuilder tehát a magyar Jedi templom, ahol kiképzik a normális embereket, hogy a jövő társadalmának maradjon még reménye a túlélésre.

Most értettem meg, hogy Bunny miért is tart mopszot, az egyik szemináriumon láttam az egyiket, arcra egy az egyben Joda, bár talán kisebbek a fülei és jobban horkol."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!