Metálfilozófia

2016-05-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Megint kevés a szakma, de cserébe filozofálunk, és megfejtjük az istent, teljesítménytúra kalandok lesznek, meglátjuk Bill és Ted zseniális kalandját, egy valóságsó élménybeszámoló is belefért a YEAH-k mellé, miközben állati jó zenéket játszottunk - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Von Groove - Sweet Pain
Poison - Flesh and Blood Sacrifice
Quiet Riot - Come On Feel the Noise
Ratt - Nobody Rides for Free

 

Olvasói levél:

"Csak azt szeretném mondani, hogy az a nagy hullám a film elején igazi létező hullám, felismertem, mivel régebben érdekeltek a nagy hullámok és követtem a szörfös eseményeket.

Tahiti szigeténél van, Teahupoo a neve.

Érdekes anatómiája van a hullámnak. A sziget vulkanikus és a parthoz közel a tengerszint alatt meredeken zuhan alá a zátony, mint egy hegyoldal, ahol a nyílt tengerről érkező hullám elég erőteljesen megtörik. Közben a hullám a partról visszajövő víztömeget szívja vissza magába, amely egy sekély, majdnem vízszintes tengerfenék felett áramlik vissza. Ezek együttesen okozzák az egyedien vaskos, hatalmas cső alakzatát (pipe).

De nem mindig ilyen nagy, függ az időjárástól is, azaz a swell-ektől, amik a nyílt tengeren képződnek és nyomulnak a partokhoz. Komoly minőségű videókat lehet róla találni a neten.

Direkt nem is mutatják a filmen a partszakaszt, nincs annyira kint a nyílt vízen a hullám, eleve hülyeség is, magas víztömeg felett nem képződik ilyen alakú és ekkora hullám, csak ha a zátonyon megtörik, vagy nagy a vihar (cunami elméletét vesszük pl)."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!