Mi lesz a testépítéssel?

2015-07-22

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kitárgyaljuk, hogy hova tart a testépítés, a világ, a fejlesztései és az SJW-izmus. Azon kívül szomorú hírek, vidám zenék és képregényhősök, Peter Berg, C64 retró, Stallone ballépéseinek oka és minden, ami érdekes - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista (az előző adáshoz):

 

Jerusalem Slim - Dead Man
Bad 4 Good - Nineteen
Daryl Halls John Oats - Out of Touch
Steve Vai - Gravity Storm

 

Olvasói levél:

"A legutóbbi adásban többek között az ember gépiesedéséről is szó volt. Ennek kapcsán merült fel a szingularitás kifejezés és boncolgattátok a kettő közötti esetleges analógiát.

Annyit szeretnék ezzel kapcsolatban megemlíteni, hogy maga a szingularitás a fekete lyukakkal hozható összefüggésbe. A szingularitás egy olyan pontot jelöl, ahol különféle fizikai mennyiségek, mint sűrűség, téridő-görbület végtelenné válnak. Vagyis mikor pl. a fény eléri a fekete lyukban lévő szingularitás pontját, onnan már az sem szökhet ki.

Egyébként egyes állítások szerint ez létező jelenség, mások szerint a fekete lyukakban nincs szingularitási pont, ami azt jelenti, hogy az anyag csak egy bizonyos ideig tartózkodik a fekete lyukban. Folyamatosan közelíti a középpontot, de azt sosem éri el.

Az analógia pedig az, hogy mikor az ember gépesített formája eléri a szingularitást, az nem jelent mást, mint az emberi lét elvesztését. Egy olyan robot formát, mely valaha ember volt (és talán egy része most is az), de valójában többé soha nem lesz ember."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!