Mi van a tápkiegekkel?

2015-10-02

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kiderült néhány új és ijesztő információ a magyar táplálékkiegészítő piacról, aminek kapcsán muszáj volt elmagyarázni, hogy mi a helyzet. Azon kívül visszatért a Mr. Olympia, a hegymászás is előkerült az Everest miatt, és a testépítő szövetségek sorsát tárgyaltuk - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (a legutóbbi adáshoz)

Poets of the Fall - Children of the Elder God
Roy Jones - Cant Be Touched
Lizzy Borden - American Metal
Bonfire - Sword and Stone

 

Olvasói levél:

"Hát, basszátok meg, jól beszerkesztettétek ezt a Thundermothert!

Elalvás előtt, fülesből hallgattam a bbrádiót és a Herzog Betti néni témától már épp mentem le alfába, erre jött az Its Just a Tease... én meg elkezdtem légdobolni... aztán egy kicsit léggitározni is.

Elképzelhető, hogy én vagyok sérült, de vannak zenék, amik ilyesmit váltanak ki belőlem (ha nincsenek emberek körülöttem).

Miután magamhoz tértem, figyelgettem a nótát és jutottam, hogy nem valami szofisztikált cucc, de van húzása. Reméltem, hogy elhangzik majd az előadó-számcím. Azon mondjuk ledöbbentem, hogy friss a cucc, ráadásul nem csak az énekes csaj.

Az adást hallgatva az sjw-izmus résznél, mikor a különböző izmusokról esik szó, nekem egyből a buzizmus jutott eszembe. Fura dolog ez, az asszonnyal ritkán vagyunk egy véleményen, de múltok tőlem tök függetlenül majdnem behányt valami buzilobbi inspirálta mocskon. Ha már az asszonynak is sok a buzizmus, akkor itt bizony komoly bajok lehetnek.

Én sem gondoltam volna korábban, hogy valamivel szemben magamat kvázi keresztényként fogom definiálni, de ez az idő is eljött. Már megint nem tűnik jó ötletnek, hogy anno gyereket vállaltunk. Az meg még kevésbé, hogy most meg úton a második.

A férfi-téma engem is érdekel, lassan valóban szánhatnátok rá időt!"


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!