Minden idők legviccesebb magyar testépítői!

2014-03-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Igen, ez az amiről álmodni se mertünk... bizony a színpad kitermel néha egy-két állatot a szellemi végletből is!

 

Első fejezet: A Fehér Bölény

2004 Mátra kupa, Salgótarján... a mai napig is nehéz visszaidézni, mit érzett a közönség, amikor meglátta ezt az arcot. Soha nem fordult elő még a testépítés történetében ilyen versenyző, pedig a harcedzettebbek láttak már egy s mást a bekecsszőrzetű első Superbody indulóktól kezdve mindenféle rettenetig. Rúóler László színpadra lépése viszont nemzetközi hírnevet hozott kis hazánknak! A mai napig terjednek külföldi testépítő fórumokban a képei, amelyeken - valljuk be - erős kontrasztot képez a mellette látható, szintén újonc versenyzőkkel.

A mai napig sem értjük a okot és nem tudunk személyéről semmit, de a pletykák szerint rendes edzővel érkezett. Folyamatosak a találgatások, hogy vajon mi vette rá  a versenyzésre? Fogadott és vesztett? 32 kilóról ide "felhízva" úgy gondolta, ez versenyszintű eredmény?

 

A nemzetközileg is legendássá vált kép

Mivel a közönségnek feledhetetlen perceket okozott - akik egyébként még a helyszínen ráaggatták a "Fehér Bölény" nevet - azóta kultfigurává avanzsált. Ez minden rossz szándék nélkül elmondható. Nyilván versenyzőként a teljesítménye elképesztő mélységekben rejlik, de őrült bátorságával kivívta a közönség szimpátiáját.

Akinek bármi infója van a háttértörténetről, szívesen látjuk!

 

 

 

Második fejezet: "The Incredible"

A 2005-ös Tavasz Kupa már a versenyzői színvonal csökkenését hozta, sok egyversenyzős kategóriában ünnepelhettünk ellenfél nélküli Magyar Kupa győztest. Így volt ez Siklósi "The Incredibe" József esetében is, akinek ugyan a fizikumán látszott a sportmúlt, performansza osztatlan jókedvre derítette a publikumot. Józsi hadilábon állt a barnítóval, csillogó pózgatyája megmozgatta sokak fantáziáját a rickymartin-vonalon, szabadpóza pedig valami frenetikus koreográfusi és prezentőri képességekről tett tanúbizonyságot.

A humoros mellékszál ellenére Józsink kőkemény sportoló volt, csak a sportot mint olyat - a pózoláshoz hasonlóan - eléggé egyénien értelmezte. Gyakran vett részt különböző edzőtermi kihívásokban is, részint önmaga által állított feladatok végrehajtásában (1 óra futás kövekkel rakott hátizsákkal, guggolás 200 kilóval, nem baj ha nem megy), valamint aljas személyek fogadtak vele bizonyos erőmutatványok bemutatásában, amit Józsink olyan formán és nehézségi fokon teljesített (lebegve felülés haspad lábtartójából vízszintesen lógva 20 kilós tárcsával), hogy mi halandók (és a feladat nehézségének és veszélyességének észbeli felfogására képesek) kettétörnénk, mint a ropi. Ezek az aljas emberek beszélték rá egyébként a versenyzésre is.

 

 

Nem utolsó sorban Józsi képes volt víztelenítve, aznapi ivás nélkül, pufirizs majszolgatós, szénhidráttöltéses napon egy erre szolgáló versenyen 1 kilométert futni futógépen ezerrel - amit alig akart abbahagyni, mert jól esett neki - majd a saját testsúlyába fekvenyomásban belenyomni 38-at. A nyereményéül szolgáló konyhabútorpótalkatrész-utaványt a mai napig nem kapta meg, ellenben a Bodybuilder Webmagazin által mint minden idők egyik legnagyobb entertainere kitüntetésben részesült!

 

 

 

Harmadik fejezet: "Conan a Barbi"

Tizenöt éves korban egyeseknél a hormonrendszer változásai és némi szoftverhiba néha elképzelt csodás eredményesség tudatát hozza létre. Jópár, mindössze két hete edző és saját bevallása szerint kitűnő genetikával rendelkező, sőt  a jövőben bajnokká váló idiótát ismertünk meg az internet zavaros vizein az utóbbi tíz évben.

Valahol ebben a halmazban szerepelt a "Barbárka" néven futó önjelölt Schwarzenegger-klón is (akinek nevét a "rajongók" hamar Barbira szelídítették), már ha feltételezünk valami igen elb*szott klónozási eljárást. Szerencsére a jóindulatú agitátorok és a gyakran fogyasztott kannabisz hatására hősünk szintén vette a fáradságot, hogy elinduljon és versenyezzen - a szintén (a fenti okok miatt) már élből hírhedtté vált 2005-ös Tavasz Kupán!

Nagy nap volt ez a testépítés rajongói számára: egymás után két fenomént láttak a színpadon! Barbi igen keményen magabiztos volt, mint egy igazi sztár; talán ő volt a legmagabiztosabb az egész mezőnyben, mintha egyenesen az Abszolút Bajnoki címért indulna! Szerencséje kevésbé volt, mert a junior mezőnyben nem egyedül indult, így valahol hatodik-hetedik környéként végzett. Ez így leírva jobban hangzik, mintha a frankót mondanám rögtön: utolsó!

A "slepp", a 3db 12 éves forma havercsávó  - akik előtte buzgón kenegették a backstage-ben, mint valami kib*szott Mr. Olympiát - rögtön visítozni kezdtek bakfis lánykahangjukon, hogy "bunda-bunda", de a közönség ignorálta ezt a tényt, lévén éppen fulladozott a röhögéstől.

Barbi akkora sztár volt, hogy versenyzői karrierje előtt már a Mónika-showban is szerepelt - hála rajongóknak, tevékenységét egy örök klasszikus klip is őrzi! (Sajnos a hang kuka, akinek megvan, küldje el!)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!