Mirrors 2.

2010-11-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Tükrök első része néhány brutálisabb jelenetet tartalmazó, sötét horror volt...

...és bár nem lett valami húdesikeres, egyszernézőben elég masszív benyomást tett az emberre. Ráadásul a főszereplő Kiefer Sutherland mellett fentűnt Amy Smart is, aki letépte a saját állát és innentől az ember nem biztos, hogy látni akarja a második részt.

Nem emlékszem őszintén szólva. A Tükrök első részét azt hiszem moziban néztem és a fent említet kritérium szerint nem volt rossz, bár újranézve biztosan találnék pár ordas logikai butaságot. - az ilyen filmeknek szoktál erősen elrontani a folytatását.

Különösen ha főszereplő váltás van, vagy láthatő költségvetéscsökkenés - legalábbis úgy néz ki, a Tükrök 2. élből DVD-re érkezett, ami rossz ómen.

 

Mirrors 1. - a trélerből is levehető különbség!

 

A film nem folytatás: a főszereplőt alakító Nick Stahl a Terminator 3.-ból lehet ismerős, amely szintén egy sikeresebb előzmény bűnrossz folytatása. De a Tükrök 2. nem bűnrossz: inkább semmilyen. Emlékeim szerint az égvilágon semmi köze az elsőhöz. Ez konkrétan a 678-adik olyan film, amikor egy halott valaki szelleme élőket b@szogat, hogy segítsenek bosszút állni.

Nem is mondom, hogy kiszámítható a sztori, mert még annál is semmilyenebb. Csak úgy van valami hótgyenge történet, ami szerintem azt se érdekelte, aki megírta, csak valami rohadtnagy kényszer okán filmet kellett csinálni. Az apró mellékes információ, hogy ha a szellem - lélek vagy akármi a tükrön keresztül bárkit ki tud nyírni horrorisztikus trükkökkel, akkor az égvilágon semmi szüksége nincs élő személyek segítségére, hogy bosszút álljon - nos ez sem a szerzőnek, sem a rendezőnek, sem a takarítónak nem jutott eszébe a stábban. Magyarul a történet fő szálának az égvilágon semmi érelme sincs, a főszereplő jelenlétével együtt.

Innetől kezdve pedig ennyiből nézheted a falat is otthon: épp ennyire érdekes, izgalmas és szórakoztató!

 

 

Mirrors 2


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Ez a cikk nem csak a gyulladásos bélbetegségben szenvedőknek, hanem mindenkinek szól. A vázolt étrend és más egyéb tanácsok nem csupán egy b...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!