Melissa Dettwiller

2010-04-08

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Szőke haj-csöcs-segg-izom modellek között a legismertebbek közé tartozik Melissa, aki egyébként nem riad vissza egy kis leszbipornótól sem.


Melissa Marie Dettwiller 1977 november 12-n született, Louisiana Állam Houma városában, és itt is kezdte meg edzéseit, még 15 évesen. Később elköltözött férjével New Orleansba, de 2005 augusztusában a Katrina hurrikán áldozatai lettek, és elveszítették otthonukat, így továbbálltak a Texas állami Houston-ba, de egy hónappal később szerencsétlenségükre a Rita hurrikán éppen Houstonra csapott le, úgyhogy Las Vegas lett a végső állomás.

Videoplayer: magazin/docs/video/peak_secret1.flv 

Melissa különlegessége abban rejlik, hogy sikerült felépítenie egy fantasztikus fizikumot, de ugyanakkor megőrizte nőiességét, egyfajta határvonalat képezve a női testépítés világában. Jelenleg az egyik legkeresettebb testépítő modell és óriási állatbarát. Imád a neten lógni, szinte naponta új bejegyzést ír személyes blogjában, megosztva rajongóival legújabb ruhadarabjait, vagy hogy házi kedvencei épp mit csináltak aznap. Mindemellett glamour modellkedéssel is foglalkozik.


Versenyzői pályafutása során idáig még csak NPC versenyeken mérettette meg magát. 2007-ben volt a legutolsó versenye, de céljai közt szerepel a profi kártya megszerzése is. A legutóbbi hír versenyzési szándékairól, hogy megkezdte az edzéseket 2009 szeptemberében Quincy Taylorral, hogy végre megszerezze a hőn áhított profi kártyát, ezért nagy reményeket fűz a 2010-es esztendőhöz.Versenyeredményei:
• 2004 NPC John Shermann Classic – Houston, TX – LHW 1. helyezés
• 2005 NPC Southern Classic – Jackson, MS – HW 2 . helyezés
• 2005 NPC Jr. National's - Chicago, IL - LHW 2 . helyezés
• 2005 NPC Louisiana State Bodybuilding - Louisiana - LHW nyert, Abszolút bajnok
• 2005 NPC USA Bodybuilding Championships - Las Vegas, NV - 10 . helyezés


• 2006 NPC Jr. National's Championships - Chicago, IL - 3 . helyezés
• 2006 NPC USA Bodybuilding Championships - Las Vegas, NV – 7. helyezés
• 2007 NPC Team Universe Bodybuilding - New York – 1. helyezésfolyt köv.

galéria 1.

galéria 2.Kv

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!