Mobiltelefon az edzőteremben

2015-10-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Már a régi telefonoknak is volt egy funkciója, ami nagyban segíti az edzést, a maiaknak meg pláne!

 


A mobiltelefon hozzátartozik mindennapjainkhoz, mint az aranyér a nagysúlyos guggoláshoz. A terembe egyszerűen muszáj bevinni, mert tutira nagyban segíti az edzésmunkát, ha nem maradunk le semmiről, például 1-2 rohadt fontos sms-ről.

Előrebocsájtom: én sem hagyom a szekrényben a telefonomat, mert sosem lehet tudni, mikor töri fel a szekrényt egy féreg. Ez a legbiztonságosabb teremben is előfordulhat akár, bár sokat segít, ha lenémítjuk. Az edzőtermekben a padokra meg mindenhova telefon kirakást azonban kevéssé értem. Annál azért jobb a szekrényben hagyni. 

Van ugyanis egy olyan helyzet, hogy útban van. Padra, gépre tenni a telefont nem annyira okos dolog, mert azt a gépet előbb-utóbb valaki használni fogja. 

Aztán van az a különleges helyzet, hogy jön a pihenő. Ilyenkor kezdődik az erőteljes telefonsimogatás-buzerálás, mert nem lehet kibírni 30 másodpercet anélkül, hogy megnézzük, mit fostak a gyökerek a faszbúkra. 

Lehet persze motivációs videókat nézni, de erre azt kell, hogy mondjam: ha átlag edzőterembe járónak motivációs videókat kell nézni EDZÉS KÖZBEN, régen megette a fene az egész sportot, hiszen az alap dolog hiányzik, az ún. akaraterő. 
 
Ha unakkozol pihenőidőben, térj rá a szuperszettekre. A figyelem teljes elterelése telefonnyomkodással nem éppen jó megoldás, ráadásul a pihenőidő észrevétlenül jóval hosszabb lesz az ideálisnál. 

Az értelmesebbek zenelejátszónak használják a telefonjukat. Ez az egyetlen okos megoldás egyébként az edzés közbeni telefonhasználatra.
 
 
Persze van, akit egyszerűen az zavar, hogy hívhatják edzés közben is és lemarad róla. Nyilván ez a legreálisabb dolog, ez az, amit egyedül komoly problémának lehet tekinteni, hiszen a telefon már-már elfeledett, mégis alapvető funkciója a telefonálás.

A régi telefonoknál már működött, az új hipermodern nyolcvankétmagos full4K telefonoknál azonban tutibiztosan létező extrára hívnánk fel a figyelmet, ami nagyon sokat segít az edzésben:

Az ún. visszahívás.

Tehát ha valaki hívott edzés közben, azt a személyt vissza tudod hívni edzés után. Ezt tudja a telefonod. Hihetetlen ez a technika, ugye? 
 
 
 

VAN TERMÉSZETES MEGOLDÁS
AZ ANABOLIKUS HORMONSZINT FOKOZÁSÁRA!
NEM IS AKÁRMILYEN!
 
 

Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
“A zab és a fingás” lehetne akár egy romantikus családregény címe is, mert két olyan dolgoról van szó, amelyek szorosan együtt járnak, pedig...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!