Molnár Mutáns Péter Tiger Classic bajnok

2016-09-04

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Molnár Péter bizony a legmutánsabb mind közül, és ezzel behúzta az idén sportfesztivállá avanzsált Tiger Classic abszolút címét.

 

 

Molnár "Mutáns" Péter bizony nagyon mutáns, annyira, hogy gyakorlatilag kérdés nélkül lenyomta a 2016-ban sportfesztivállá avanzsált Tiger Classic-on nemcsak a román versenyzőket, hanem a nemzetköziket is. Már a szezon elején agyament formában van, talán ideje részvétet nyilvánítani mindenkinek, aki még idén összecsap vele a színpadon. Természetesen a +90 után az abszolút győzelmet is elhódította.


A +90 kilós kategóriában Czikó Gergő került hozzá legközelebb, aki brutál kondíciót hozott. Izomérettségben és legfőképpen mutánsságban viszont nem ért még fel Peti szintjére, így egyelőre kénytelen volt beérni a második hellyel, összetettben pedig az ötödikkel.


Nagy Levente is a +90 mezőnyét erősítette, és megszerezte a negyedik helyet a döntőben, de ezzel már nem fért bele az összetett kategóriába. Kiváló formát hozott, és harcban volt a dobogóért, de ezen a hétvégén így jött ki a lépés.

A -90 kilóban is voltak izgalmak, sőt. Bár a kisebb súlykorlát hagyományosan mindenki fejében össze van párosítva a gyengébb színvonallal, de a Tiger Classic-on szó sem volt ilyesmiről: sőt a kisebb kategória volt az erősebb. Nem véletlen, hogy az abszolútban is a 2-4. helyeket vitték el - persze Peti mutánsságával ők sem bírtak.


Kaszás Bálint ötödik lett a döntőben, Major Zsolti pedig hatodik, ami az adott mezőnyben határozottan erős helyezés. Ráadásul mindketten kiemelkedő formában voltak, így minden okuk megvan büszkének lenni a helyezéseikre.


Molnár Petinek volt egy lejátszatlan meccse a kategória erősebb angol versenyzőjével, aki bár a zsűrizéskor még favorit volt, végül elég nagyott koppant. Nemhogy Petit nem tudta ugyanis újra legyőzni - ahogy azt egyszer Angliában már megtette - de még az iráni vadállat is megelőzte.


Így tehát hármuk között dőlt el az abszolút bajnoki cím, simán Peti javára, aki így a hétvége egyértelmű sztárja, és újabb rangos győzelmet rakott zsebre - az ötezer euróról már nem is beszélve.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!