Molnár Peti teljesen digitális lett

2016-07-01

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kizárólag két féle helyezést tud szerezni!

Kétségtelen, hogy Molnár Peti erősen a legjobb magyar testépítők közé tartozik, ha ugyan nem ő a legjobb. Amatőrben biztosan.

Annyi versenye van, hogy követni se tudjuk. Éppen ma repült el valahova bemutatózni (állítása szerint formán kívül, de ez a formán kívüli forma is elég ijesztő), amely geolokációs célpontot név szempontjából elfelejtettük. (Nincs mindig ceruza kéznél.)

Nemrégiben giga pénzdíjat nyert, de azóta is volt több versenyen. 

Peti talán kifejezetten örülni szokott, ha végre második lesz, mert így nem annyira unalmas a sorminta. Néha előfordul még ez is, mert a formát se lehet mindig 100-on tartani, meg néha lejt is a pálya ide-oda. 

A legutóbbi második helyezés most volt, nemrégiben: a PCA British Finals-son. Idén már nyert ennél a szövetségnél, a Saxon Classic nevű versenyt.  

A Physical Culture Association nevű szervezet egy vadiúj szövetség, júlus 3.-én alakult, csak elfelejtették kiírni, melyik évben - de tuti nem idén, hacsak nincs egy DeLoreanjük. A színvonalat és a céljukat tekintve bizakodóak vagyunk - nincs rövidgatyás kategória, de vannak pénzdíjak, a bodybuilding kategóriák pedig elég komolyak. Főleg, ha Molnár Petit meg tudta valaki verni. A győztes a hangzatos nevű Nick Vandal a képeken brutálisan száraz, a többit pedig majd Peti elmondja.

Mindenesetre Molnár Peti egy digitális világban él, mivel a mi technológiánk főképp bináris alapú: kizárólag első és második helyezést tud szerezni, ez utóbbit szerencsére ritkábban.

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!