Motivációs klub

2009-12-27

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Sokaknak probléma az, hogy nem tudnak célokat kitűzni - aki versenyez, az arra készül, de hétköznapi hobbi sportolók mit tűzzenek ki célul, ha egyáltalán nem akarnak versenyezni? Hát ezt!

 

 

Ha a minimális exhibicionizmus benned van, indulhatsz minősítő bajnokságon - de mi van akkor ha nincs, vagy egyáltalán nem vagy abban a szituációban - pl. 50 éves anyuka vagy aki fogyni szeretne?

Nem marad más, minjt motiválni saját magad, cél nélkül. ez néha baromi nehéz - különösen ha sok problémád és munkád van. Néha az ember töke tele van a diétával, a körülötte levő emberek visszahúzó hülyeségeivel és legfőképpen azzal, hogy amikor már szenved, nem tud válaszolni magának arra a kérdésre, hogy miért csinálja - pl. ahelyett hogy a munkával vagy a családdal foglalkozna.

Erre a kérdésre a válasz a motivációs klub - magadat nehéz motiválni, de sokkal eredményesebb ha mások is motiválnak!

A dolog nagyon egyszerű: mi mindannyian elkezdünk készülni a tavaszra. Mindenki saját szintjén: aki diétázik , diétázik, aki tömegel, az tömegel, aki fogyni akar az fogy - és csak magaddal versenyzel!

Nem lesz a végén verseny, nem lesznek díjak, nem lesz nekem szponzor para - a cél az hogy együtt csináljuk végig és mivel együtt vagyunk, ne tudj elgyengülni: mindig tudsz arra gondolni, hogy a többiek is csinálják, ezért nem adhatod fel!

Persze ha nem sikerül, az se tragédia - de így, hogy tudod, hogy mások is maximálina megteszik, Te is meg fogod! Nem kell a végén sem überszuperjól kinézned - nem versenyzőket nevelünk. Nem várunk el semmit tőled - csak azt hogy ha nem jön közbe nagy tragédia, csináld végig a szinteden amit tudsz!

A végén (május június körül) találkozunk - minden tét nélkül! Nem vetkőzünk, nem buziskodunk, nem feszengünk - csinálunk pár közös képet, hogy mi voltunk a KLUB, aki végigcsinálta: ennyi a cél!

Az elszántabb pácienseknek (féfiaknak) van egy extra feladat: a végső dátumra szakállat kell növeszteni - nem kell télapó, elég egy hónapos. Ez egy poén, amiben benne lehet lenni, akinek van affinitása a hülyeséghez - de nem kötelező.

Ennyi a Drugs Bunny Motivációs Klub - semmiféle kötelezettséggel és költséggel nem jár!

Egyetlen feltétel van: küldj nekem egy "előtte" (ha úgy tetszik "before") képet a mostani állapotodról és pár adatodat: név, kor, testsúly, cél, mióta edzel. Esetleg a kajatervedet és a tápkieg programodat. Ezt semmire nem fogom felhasználni, adminisztációs célra kell és azért, hogy ezt a képet majd az "orrod alá tudjam dörgölni" ha jól teljesítesz - vagyis tudd, hogy én tudom hogy milyen voltál! (Nem kell fürdősruhásfeszítős kép, rád bízom - lehet oylan is, de lehet totál felöltözött kép is, a lényeg hogy majd valahogy látsszon a különbség!)

jelentkezés: motivaciosklub@freemail.hu

Nem számít hányan leszünk - ha csak tízen (ennyien már most vagyunk) mi akkor is végigcsináljuk. Ha százan, az se oszt!

START: Január 2.- de ha később csatlakozol be, az se baj! Most zabáld tele magad minden szeméttel, mert csak egy heted van!

motivációs klub fórum, ahol a többi tag készséggel válaszol a kérdéseidre - és próbálok én is, ha tudok.

audio üzenet tagoknak

Drugs Bunny

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!