Munkamódszerek stressz ellen

2015-02-18

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Brutális filmajánló csak erős idegzetűeknek kevésbé súlyos adalékokkal, a stressz hatásai a munkavégzésre, a multitasking agysorvasztó hatásai, Darwin díj, közel nulla rasszizmus, anarchia, demokrácia és kommunisták némi napi politikával meg az amerikai valósággal - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Trekklista:

Shotgun Messiah - Jihad
Circus of Power - Motor
Beastie Boys - No Sleep Til Brooklyn
Gypsy Rose - Highway One Way
Steve Vai - In My Dreams With You


Elérhetőség: bodybuilderradio kukac gmail dot com

 

Olvasói levél:

"Az utóbbi rádióadásban feltett költői kérdésetekre válaszolnék, miszerint melyik a legjobb Arnold akciófilm.

Személyes véleményem, hogy erre nem könnyű válaszolni. Kiskoromban sok Arnold filmet láttam és kicsit elfogult is vagyok. Én abban a világban nőttem fel, mikor a VHS és annak otthoni másolása, a virágkorát élte, így minden "Arnold élmény" egy külön fogalom volt és tátott szájjal bámultuk édesapámmal és testvéremmel, hogy mikre képes egyszemélyes hadseregként.

Én több filmet említenék, amikben úgymond "nagy volt Arnold", egy-egy jelenettel, mozdulattal stb.

 

Terminator 1:

Ez volt az első Arnold film amit láttam. Az a jelenet, mikor Arnold először felbukkan a vásznon és látjuk L. A.-t a háttérben, szeritnem egy örök jelemint. Úgy, mint a "Ill be back" jelenet, vagy mikor a saját karját, szemét operálja - ebbe benne van a színész és az animatronikusok munkájának legjava.

 

Commando:

Arnold jön, lát és győz. És egy egész rönköt képes a vállán vinni. Valamint a film végén felcsendülő zene sem utolsó.

 

Predator:

Kedvenc sci-fi filmjeim egyike. Jó történet, jó speciális effektek, jók a karakterek.

 

Red heat:

Szerintem egy olyan akciófilm, amiben megpróbálták megmutatni a kelet és nyugat közti különbségeket. Amikor még nyugatra menni, élni egy külön fogalomként élt az emberek fejében. Arnold jön, lát és győz, James Belushi meg a punnyadt amcsi zsaru. Tegyük hozzá, hogy pár jelenetet kis hazánkban vettek fel, hazai színészekkel. Egyszer hallottam egy interjút Koncz Gáborral a film kapcsán. Itt megemlítette, hogy miután összeveszett a szereplőválogatáson az amerikai kollégával, lett felvéve a szerepre. Azt nehezményezte, hogy itthon nem szokás a meghallgatás és mi az, hogy neki be kell menni felvétel előtt és szöveget felolvasni, meg szerepet játszani.

 

Total Recall:

Szintén egy szerintem kimagasló Arnold film és sci-fi. Szeretem a fil megész atmoszféráját, képi megvalósítását. Sharon Stone és Michael Ironside is jó benne.

 

True Lies:

Édesanyám kedvenc "vasalós filmje". Számtalan ruhám leégette már, hogy belefeledkezett egy-egy jelenetbe. Azért a Harrieres rész szerintem ütősnek mondható.

 

End of Days:

Arnold meggyőzően játsza a lepukkant zsaruszerepet. Szerintem nem rossz film.

 

Terminator 2:

A Fat-Boy bemutatása a nagyközönség számára szerintem feregeteges ötlet volt. Biztos vagyok benne, hogy ha a Terminator 2-ről van szó, szinte mindenkinek a motoros jelenetek illetve a híres mondat jut eszébe...

 

Escape Plan:

Engem meglepett az a jelenet, mikor Arnold németül karattyolva játsza a bolondot. meglepett, hogy ilyen színészi játékra is képes.

 

Tehát szerintem olyan a legjobb Arnold akciófilm nincs. Arnold maga a fogalom, az akció.

Ha lenne Commando vetítés biztos mennék. Talán még édesapám is rá tudnám beszélni, hogy jöjjön, feleleveníteni a régi emlékekekt."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!