Muscle Beach: Az első élmények

2012-08-03

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Muscle Beach már jócskán elkezdődött, és bizony aki arra számított, hogy nem marad ki semmiből, ha kihagyja, az csalódott lesz!

 

Persze van még idő lejönni, előttünk az egész hétvége, úgyhogy mindenki kapja össze magát. Itt ugyanis egyrészt magának a rendezvénynek is nagyobb sikere van, mint Burneikának a strandon, másrészt ha lejössz, neked is nagyobb sikered lehet, ahogy ezt a mellékelt ábra mutatja.

Megmondom a frankót, azt hittem, hogy ez a Beach Klub valami gané hely lesz Birka Attilával és egyéb irritáló fos zenékkel. De nem az. Egyrészt kellemes lounge zene szól egész nap, másrészt a közönség korántsem a várt nyálverő ratyikból állt, hanem nagyjából nomrális közömségből, akik közül sokan csapódtak oda a Beach Klub bejáratánál felállított Scitec Muscle Beachre. Ráadásul mérget vennék rá, hogy sokan csakis ezért jöttem Siófokra, vagy legalábbis a környéken nyaraltak és átugrottak: folyamtosan jöttek közösfotózni a rajongók.

A főszerepben természetesen a Team Scitec krémje volt: a legnagyobb sztárok lettek meghívva, plusz pár vendég és egyesek direkt nem. (A plakátfiúk elmaradtak, és a melegfelvonulás sem akartuk megismételni, sőt.)

A női szakosztályt Zsuppán Fanni és Nagy Bettina képviselte, őket izmossági sorrendben Kathi Béla barátnője, Vivi követte, majd a sort az igencsak megizmosodott Toldi Zsuzsi zárta, aki meg is van seggesedve, és ez igen jól áll neki.

Vendégművésznek jelen volt Kornél, aki az egész csapatot egyszemélyben hajtotta, gyakran bele a hülyeségbe. Ott volt Vörös Zoli, akit már mindenki nagyon várt végre hazai pályára, Kathi Béla, Kökény Béla, Toldi Jancsi, és az ifjú tehetség, aki már lassan Superbody veterán, Bereczki Krisztián.

Az a helyzet, hogy szerdán későn értem le, de este 10-kor, a Beach zárása után azért elmentünk edzeni egyet. Igaz, sötét volt, de azért még így is becsatlakozott pár rajongó.

Másnap aztán csatlakozott még Ozi és roki fekvenyomó csapata, akik lenyomtak egy bemutató edzést is. Megjöttek Mésziék is: Mészáros Laci sokszoros fekvenyomó csúcstartó elhozta fuiát, Dávidot is, aki ifjúsági világbajnok, valamint Ákos szintén a fia, de lehet, hogy nem annyira. Ha Mészi nyom, akkor baj van: 240-be nyomott tízet ma, de edzésen a 300-ba hat se ritka. Nem utolsó látvány volt ez a nézőknek, akik körbeállták a kordonnal lezárt szabadtéri edzőtermet.

Egyre jobb lett a hangulat. Tulajdonképpen ki lehet ezt bírni: nyár, napsütés, edzés, héderelés. Én közben tudományos érdeklődésemet követve befeküdtem a biorezonancia-ágyba, ami jól megbiorezonált.

Közben a Scitec-standon a csajok jéghideg turmixokat hintettek a nép közés, és még szaktanácsadó szolgálatot is elláttak. Lehetett venni Muscle Beach pólót, amit a szemfülesebbje rögtön dedikáltatott, de akinek csak szeme volt, az nézett, akinek meg csak füle az hallott.

Délután giga bemutató edzésen majdnem mindenki egyszerre. Inkább a kivételt írom: Mésziék már nem, és Kökény Béla is letudta korábban. (neki egyébkétn névpályázatot kéne kiírnunk, mert rohadt idegestő, hogy két Béla van, azt viszont nem tudják eldönteni, melyikük legyen a kisbéla és melyik a nagy.)

Szinte meglepő volt, hogy teljesen civil, nem testéptő emberek is körbeállták  a kordont és végignéuzék az egészet, amelyet szolid szakkomentárok mellett olyan szívhez szóló üzenetekkel szakítottunk meg, mint amikor Kathi Béla elmondta, hogy Magyarországon a nők 99%-a szarul néz ki, mert nem mer súlyokat használni - és felesleges is próbálkoznia, mert ilyen marad.

Edzés után mindenki elfáradt, ezért elmentünk egy Steakhouse-ba, ahol meglepően gyér volt a szték knálat egész addig, amíg észre nem vettük, hogy a szomszéd étterembe ültünk be.

A mai napon egy perc alatt nagyon izmos lettem, amikor Freiman Sanyi Yamaha MT-01esével motoroztam.

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!