Muscle Beach különrádió

2016-08-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Scitec Muscle Beach különkiadást készítettünk, amiben vannak még tökös zenék, sőt még szinte funky is, vannak edzőtermi balf@szságok, transzhirdetések, táplálkozástudományi téveszmék, techvásárlás tippek, gyerekkori emlékek és egy csomó okosság olvasói kérésre - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Dynamite - Bullseye
Airbourne - Live It Up
Cruizzen - Love is a Sweet Torment
Rhino Bucket - Shes a Screamer

 

Olvasói levél:

"Egy jó ideje követem a BB-rádiót és bár eleinte a testépítéssel kapcsolatos hírek és okosságok miatt hallgattalak titeket, mostanság pont ez a téma az, amit - és remélem nem köptök szemen ezért - szívfájdalom nélkül tekerek át.

Ellenben szívesen hallgatom azon témákat, amelyekben a mai modern társadalom problémáiról beszéltek, legyen az az értékrendszerek válsága, az újhullámos férfigyűlölő feminizmus, vagy épp mindennapjaink káosza.

Ezen témákkal kapcsolatban ajánlanék nektek pár oldalt, ami talán titeket, vagy épp más hallgatókat is érdekelhet. Nekem jó volt látni és tudni, hogy bizony mások is érzik, hogy valami nagyon nem kerek a világban.

 

Férfihang

Itt tényleg van minden. Szex/csajozás, (anti)feminizmus, család, élet/egészség..stb Külön öröm a kommentek olvasása, többnyire összeszedett, értelmes hozzászólások.

Egy random cikk feminizmus témában:

http://www.ferfihang.hu/2016/06/05/feminista-dillemak-ezerketszazadik-fejezet/

Egy, a férfihangon is publikáló cikkíró blogja:

http://deansdale.blog.hu/2016/03/09/nemi_szerepek_215

 

Sokszor előkerül a buzilobbi téma a rádióban, és hogy mennyire gusztustalan az, hogy kisebbségek extra kiváltságokért hisztiznek a társadalom többségének a kárára. A liberális média meg adja alájuk a lovat. Meg a pénzt..

Ezzel kapcsolatban szeretnék virtuálisan bemutatni nektek valakit, akit Milo Yiannopoulos-nak hívnak.

Ő egy homoszexuális brit srác, aki melegként szólal fel a "privilégizált fehér férfiak" védelmében, a modern, férfigyűlölő feministák ellen, cáfolja az előjogokért, kiváltságokért pedálozó kisebbségek hazugságait, mint az SJW mozgalom, vagy a BLM (Black Lives Matter)

Jelenleg amerikai egyetemeken haknizik "Dangerous Faggot Tour" címszó alatt. Érthető a turné neve, a nyugati liberális média számára Ő valóban egy veszélyes elem, hiszen melegként, azaz egy kisebbség tagjaként konzervatív értékek mellett áll ki és szembemegy azzal a töménytelen hazugsággal, ami a nyugati kisebbség-ajnározó liberális médiából ömlik ránk.

A média számára az ilyen buzi nem jó buzi.

Ha hetero lenne, akkor könnyű lenne elbagatelizálni a véleményét, hiszen nyilván akkor ő is csak egy lenne azon privilégizált fehér férfiak közül, akik elnyomják a kisebbségeket és persze nem mellesleg nácik, nőgyűlölők, pedofílok..stb. Egy szó mint száz, jó látni egy ilyen figurát is médiában, még akkor is, ha nem mainstream.

Van jópár videó a Youtube-on az előadásairól érdemes belekukkantani. Magyarul nincs fenn, így angol tudás "must have", de hátha így is érdekel valakit.

https://www.youtube.com/watch?v=0PIvuYCW4rg

További sok sikert a rádióhoz!"

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!