Nevelés és vidámság

2015-11-07

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Eszelős sztori egy középiskolából, telefon a gyereknek, kaja az öregeknek, pózgatya és szoknya homokmanóknak, Pumping Iron vallomások és minden, ami belefér - a BB.Rádióba!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Devils Train - Down On You
Von Groove - Cmon, Cmon
Jack Jack - Kid Stuff
Roxx Gang - No Easy Way Out

 

Olvasói levél:

"Még sosem írtam nektek, pedig már régóta hallgatom a rádiót. Nagyon jó, csak így tovább.

Szó volt arról, hogy több pozitív téma kellene és régebben arról is, hogy a felsőoktatás berkein belül is egyre inkább terjed az "agyhalál" (Facebook-ra tesznek fel minden adatot, baromságokat tanítanak, stb...).

Sajnos ezek a negatív egyetemi tapasztalataim nekem is megvannak műegyetemi hallgatóként, de érnek azért még kellemes csalódások.

Múlthét szerdán, Október 21-én írtunk egy ZH-t, és legnagyobb meglepetésünkre a tanár tudta, hogy ezen a napon érkezik vissza Marty McFly, ezért Vissza a Jövőbe különkiadású dolgozatot állított össze. Ezt mellékelten csatolom. Nem kell érteni a feladatokat hozzá, hogy lehessen rajta mosolyogni. Remélem nektek is tetszeni fog.

Lényeg a lényeg: vannak még jófej tanárok."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!