New York Pro 2011 előzetes

2011-05-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A New York Pro indulólistája alapján úgy tűnik, hogy az év egyik legjobb versenye vár a rajongókra a hétvégén!

 

Amikor Kai Greene márciusban bejelentette, hogy elindul New Yorkban, a győztes személye szinte azonnal egyértelművé vált, hiszen a "Predátor" lesz az egyetlen a versenyen, akit már most is Mr. Olympia favoritjai közt tartanak számon, így annak az esélye, hogy bárki is legyőzze a hétvégén, igen csekély.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy Ronny Rockel a tavalyi Olympián megverte Kai-t - de ez főleg a "Predátor" alaposan elrontott formaidőzítésének tudható be, ami úgy tűnik, nem fog megismétlődni. Valószínűtlen tehát, hogy a német újabb bajnoki trófeával a poggyászában térjen vissza a tengerentúlról, de a második helyre jó eséllyel pályázhat. Roelly Winklaar címvédőként indul a versenyen, de egyelőre úgy néz ki, hogy az első túl megszerzése túl nagy falat lesz számára, és az idén eddig mutatott formája alapján - a tavalyi legjobbját ugyanis nem sikerült felülmúlnia - még a dobogóra is nehéz feladat lesz feljutnia, különösen, mivel Ronny-val együtt már közel 3 hónapja tartják a versenyformát, ami így nem lenne meglepő, ha nem sikerülne tökéletesre a finomhangolás.

 

 

Cedric McMillan egy hónappal ezelőtt, a Europa Show of Champions-on megszerezte élete első profi győzelmét, azonban látványosan kisebb volt a tömege, mint tavalyi debütálásakor, így pedig szinte esélytelen arra, hogy beleszóljon a nagyok játékába, de mindenképpen érdekes lesz látni, mire képes egy komolyabb mezőnyben. Jason Huh már hetek óta kóstolgatja Kai-t az interneten keresztül, és a felkészülési képei alapján ígéretes is a forma, de a mostani mezőnyben a győzelemhez szinte biztosan kevés lesz majd, viszont egy Olympia kvalifikáció könnyen összejöhet neki, ami a new yorki versenyen egy top 5-ös helyezést jelent.

Michael Kefalianos-ra, Brandon Curry-re, Robert Burneika-ra és Lionel Beyeke-re is érdemes lesz figyelni: Kefalianos valószínűleg most is a tőle megszokott brutális tömeget és kondíciót fogja szállítani, de a strukturális gyengeségei miatt ez alig ha lesz elég ahhoz, hogy a top helyezésekért harcoljon, Curry, Burneika és Beyeke viszont még koránt sem teljesítették ki potenciáljukat a profi ligában, viszont most mindannyiuknak jó esélye lesz bizonyítani. Curry a felkészülési képei alapján ugyan valószínűleg nem fog nagy meglepetést okozni, de ez csak a színpadon fog kiderülni, Burneika és Beyeke pedig kirobbanó formában érkezik, nem kizárt tehát, hogy valamelyikük be tudja majd verekedni magát az első ötösbe.

A 202 font alatti kategóriában egyértelműen Jose Raymond és az idén visszatért James"Flex" Lewis párharca szolgáltatja majd a fő attrakciót, ugyanis David Henry behívásával és Eduardo Correa kategóriaváltásával(?) nagyon úgy néz ki, hogy kettejük közt fog eldőlni, ki lesz Kevin English első számú kihívója a 202 font alatti Olympia címért.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

Open indulólista

Khalid Almoshinawi
Grigori Atoyan
Lionel Beyeke
Robert Burneika
Brandon Curry
Kai Greene
Milton Holloway
Jason Huh
Pavol Jablonicky
Michael Kefalianos
Cedric McMillan
Alexandre Nataf
Yans Salak
Craig Richardson
Ronny Rockel
David Watson
Ben White
Roelly Winklaar

202 fontos indulólista

Jphn Arendsz
Robert Belisle
Raul Carrasco-Jimenez
Pierre Chamoun
Parenthesis Devers
Vincent Galanti
Ken Jones
Jason Joseph
Lou Joseph
James "Flex" Lewis
Luc Molines
Mirko Petrovski
Jose Raymond
Cvetko Stojmenovski
Ivory Papoose Turner
Marvin Ward

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!