New Yorkban kemény mérkőzés folyik

2012-05-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Lement a New York Pro előzsűrizése, és egyelőre úgy néz ki, szoros a küzdelem, méghozzá elsősorban az új fiúk között.

 

Az eddig látottak alapján minden bizonnyal Cedric McMillan vezet, aki favoritként érkezett a versenyre, és ezúttal nem kifogásokkal készült, hanem kőkemény versenyformával: az egy évvel ezelőtti önmagához képest látványosan megvastagodott, és a kondíciót sem hibázta el. Úgy tűnik Jon Delarosa került hozzá legközelebb, aki a várakozásoknak megfelelően brutális szárazságot vitt a színpadra, és a Molnár Petit idéző, fantasztikus felépítésében sem volt hiba, mégis úgy tűnik, Cedric tömegével a mai napon nem tudja felvenni a versenyt - legalábbis egyelőre.

Steve Kuclo is ott van azonban a szeren, aki Hany Rambod védence, ugyanakkor egy hajszállal mellélőtt a kondíciónak. Éppen csak 5 percen, néhány korty vízen vagy valami hasonló nüanszon múlt, hogy 100%-os formában lépjen színpadra, így azonban egyelőre úgy néz ki, meg kell elégednie a harmadik hellyel. Persze a döntőre még javíthat, és egy kis szerencsével akár még a győzelem is lőtávolba kerülhet Steve számára.

Juan Morel profi bemutatkozása sem sikerült rosszul, sőt úgy néz ki, kapásból képes lesz megelőzni egy olyan nevet, mint Johnnie Jackson. Aki ráadásul csupán néhány héttel ezelőtt még versenyt nyert, most pedig - a helyzet jelenlegi állása szerint - még a dobogóról is lemaradhat az újoncok mezőnyében. Persze ebbe belejátszanak Johnnie combjai is - vagy inkább a combjai hiánya -, és úgy tűnik, ezúttal nem lesz elég a brutális felsőtest, még egy erősebb kondícióra is szüksége lenne ahhoz, hogy feljebb kapaszkodhasson néhány helyezést. Jeff Long nagy pechére elszúrta az időzítést, így a top helyezésekhez gyakorlatilag köze sincs, pedig ezúttal a feltörekvő generáció között nyílt volna alkalma megmutatni mire képes.

A 212 fontos kategóriában is nagy a meccs, méghozzá nem meglepő módon éppen az a hármasfogat küzd a győzelemért, akiktől előzetesen ezt várni lehetett. Az igazi meglepetés az, hogy Kevin English ezúttal nem nyeri meg a versenyt színtisztán a tömegével, ugyanis Jose Raymond is elképesztő masszát pakolt fel. Igaz ugyan, hogy ezért kénytelen volt feláldozni egy keveset a szeparációjából, éppen ezért nem is érezheti még kezében a győzelmet, de mindenképpen megvan az esélye arra, hogy ezúttal lenyomja a súlykorlátos kategória Olympia bajnokát.

Sami Al Haddad is közel van azonban hozzájuk, így könnyen lehet egy hármas befutó a döntőben. Sami ugyanis profiként sem okoz csalódást: kőkemény, minőségi izomzatot mutatott a színpadon, és még a súlya is tökéletes a kategóriához, így akár arra is meglehet az esélye, hogy a debütáló versenyén lenyomja a kategóriája legjobbjait, és megalapozza a profi karrierjét - méghozzá nem is akárhogy.

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

Cedric McMillan

 

Jon Delarosa

 

Steve Kuclo

 

Juan Morel

 

Johnnie Jackson

 

 

212 font

Kevin English

 

Jose Raymond

 

Sami Al Haddad

 

Szólj hozzá a fórumban!

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!