Női testépítés az HBO-n!

2010-08-12

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Amerika egyik leghíresebb sportriportere Bryant Gumbel a „Real Sport” című műsorában mikrofonvégre kapta Collette Nelsont, Brandi Mae Akerst és Lauren Powerst.


A HBO-n vetített riportfilmben szabadon beszélgetnek a női testépítésről és ami mögötte van.
Sajnos Gumbel műsora sem több egy fókuszos riportfilmtől, mert már a téma felvezetésénél úgy harangozza be a női testépítést mintha csak abból állna, hogy pózruhában feszengeni a magazinok címlapján, mint valamiféle szubkultúra.

A gyenge kezdés után azt gondolnánk, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de óriásit kell, hogy csalódjunk, mert főleg sajnos a negatív oldalát hangsúlyozza a sportnak.
 


Talán a riportalanyok sem biztos, hogy a legjobbak, hisz sikerült három olyan hölgyet találni akik egytől egyig a pornóból és/vagy testük árulásából élnek.

 

De ne is csodálkozzunk, hisz az ilyen riportfilmek természetesen a saját nézetségükkel vannak jobban elfoglalva mintsem azzal, hogy valaha is egy normális riportfilmet készítenének végre erről a témáról.

 Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!