Oláh Vivien nincs Amerikában!

2016-07-04

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Akik nem olvassák a pöcegrödöt, könnyen leragadhattak Amerikánál, de már újabb tervek vannak.

Akik nem olvassák az internet közösségi pöcegrödét (vagyis a mi olvasóink), könnyen elveszhettek az információk forgatagában, és leragadhattak Amerikánál, de már újabb tervek vannak.

A fő érdekesség az, hogy Oláh Vivien éttermen gondolkodott, de nem Oláh-vivien-étterem lett volna a neve. A fő profil semmiképpen se belga söröző vagy egy újabb mekkdonáld, se nem egy csalamádéshamburger-hot-dog-büfé, hanem minőségi, megfizethető étel, de nem gyorséttermi, hanem leülős, beszélgetős stílusban.

Hej, de hiánypótló lenne ez! Lassúétterem ugyanis ilyen formában nincs.

Azonban itt még nem tartunk sajnos, de majdnem lett egy projekt a Scitec Summer Gym helyszínén meg persze a Muscle Beach-en is, ami ugyanaz a hely. De ez sajnos nem jött össze.

Így Vivi egyelőre magát táplálja csak jól. A LEGENDÁS (és kurva jó, sőt a legjobb, érted?!) debreceni Cutler Gym üzemetetése leköti az idejét (szerencsére még mindig nem bontják le az épületet), de az ötlet tervben van. Igaz, most épp fitness kávézó néven, amit nem is értünk, de legközelebb megkérdezzük. A lehetséges helyszínek: Debrecen, Budapest vagy Mosonmagyaróvár - fogadjunk hogy ez utóbbi Freimann Sanyi ötlete volt!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!