Orville Burke kómában

2002-11-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

 

Orville Burke kómában

Orville Burke a kómába esett testépítő intenzív gondozásban marad, de fokozatosan javul az állapota azok szerint akik közel állnak a New York-i testépítőhöz. Burke, aki November 5-én esett kómába a tricepsz műtéte alatt, már nincs a létfenntartó gépekre kötve, saját maga lélegzik és felismeri látogatóit. Az orvosok azt állítják hogy Burke, aki tizedikként végzett a legutóbbi Mr. Olympia versenyen hosszadalmas rehabilitációnak néz elébe.


Előzmények...

November 5.-én Orville Burke a 2002 Mr. Olympia 10. helyezettje befeküdt a kórházba egy sebészi beavatkozásra, hogy helyrehozassa a hosszú ideje tartó tricepsz sérülését melyet egy héttel előtte súlyosbította egy bemelegítéssel a FLEX magazin (kegyetlen Chris Lund) fotózása miatt. Orville-hoz közeli források közölték mialatt érzéstelenítették Őt, hogy Orville, akinek voltak már asztma problémái, kómába esett. Az állapota elég súlyosnak bizonyult ahhoz, hogy létfenntartó gépekre helyezzék Őt. A felesége Christina az ágya mellett volt egész idő alatt.

November 16.-án pénteken internetes és egyéb források közölték hogy Orville váltakozva magához tért és levették a gépekről, viszont még nem talált ki az erdőből. A családi magánéletet tiszteletben tartva nem hoztak nyilvánosságra többet Orville állapotával kapcsolatban.

Az utóbbi jelentések már bíztatóbbak, de Burke továbbra is súlyos állapotban van.

Smog
hírszerkesztő

Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!