Phoenix Pro 2011 - indulólista

2011-08-24

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A mostani hétvégén megrendezésre kerülő a Phoenix Pro az indulólista alapján óriási harcokat tartogat - újabb érdekes hétvégének nézünk elébe!

 

A mostani hétvégén megrendezésre kerülő a Phoenix Pro az indulólista alapján óriási harcokat tartogat - újabb érdekes hétvégének nézünk elébe!

Az egyik favorit egyértelműen Hidetada Yamagishi, aki tavaly még egy részleges combszakadás után is be tudott férkőzni a Mr. Olympia-n a legjobb tíz közé. Bár a kvalifikációt már megszerezte a PBW Championships-en, a győzelemről akkor lecsúszott, így nem meglepő, hogy ki akarja köszörülni a csorbát, de még csúcsformában sem lesz egyszerű dolga. Troy Alves is ott lesz ugyanis, aki idén is behúzott már egy győzelmet a Europa Battle of Champions-on. Bár akkor kissé bevizesedett, így távolról sem volt élete legjobb formájában, de direkt azért hagyta ki a Europa Super Show-t, hogy a hazai közönsége előtt, Phoenixben bizonyíthasson.

Ed Nunn is elindul ugyanakkor, aki sajnos tavaly óta nem sokat fejlődött, de még így is jó esélye lehet elverni riválisait, különösen akkor, ha sikerül megismételni a két hete mutatott formát. Bár akkor az kevés volt a verseny megnyeréséhez, most nem kell egyetlen óriással sem megküzdenie, így a szimmetriája brutális kondícióval megspékelve nyerő kombináció lehet. Mark Alvisi is benevezett a versenyre, akinek legutóbb, Dallasban nem sikerült megszereznie az Olympia kvalifikációt, így most mindenképpen bizonyítania kell. Ha ezúttal ismét olyan porszáraz fizikumot tud mutatni, mint a tavalyi debütálásakor, akár még a győzelemre is lehet esélye, azonban egy újabb hibával szinte garantáltan nem lesz esélye a dobogós helyezésre, annak pedig egészen biztosan nem örülnének a szponzorai sem.

 

 

Marcus Haley is elszántan próbálkozik első profi bajnoki címe begyűjtésével, azonban a nevezése óta kissé megerősödött a mezőny, így az esélyei is jóval haloványabbak lettek. Nem szabad azonban leírni az "Üstököst", ugyanis a felkészülési képei nagyon is biztatóak - és ha az új edző beválik neki, komolyan beleszólhat a győzelemért folytatott küzdelembe is. Moe Elmoussawi is visszatér, akit már hosszú ideje nem lehetett látni a színpadon, és tavaly még végleges visszavonulásról beszélt. Nem tudott azonban otthon üldögélni, hajtotta a szenvedélye, azonban szinte lehetetlen megtippelni, mit fog mutatni a hosszú kihagyás után, viszont ha visszahozza a régi Moe-t, akkor szinte garantáltan a dobogón a helye.

Robert Piotrowicz is újra megpróbálkozik az Olympia kvalifikáció megszerzésével, ami eddig sehogy sem akart sikerülni neki, és bár sokáig úgy tűnt, hogy most jó esélye lehet, a késői nevezők alaposan megnehezítették a dolgát. Ennek ellenére nem kizárt, hogy sikerüljön a lengyelnek bejutni az első háromba, sőt, egy kis szerencsével akár a negyedik hely is kvalifikációt érhet, azonban semmiképpen nem engedheti meg magának, hogy elszúrja a formaidőzítést, különben könnyen kívül találhatja magát a top 6-on is. Michael Liberatore legutóbbi versenyén egészen egyszerűen túl vékonynak tűnt a vetélytársai mellett, ezért csak az ötödik hely jutott neki, de a tömegszörnyektől most nem kell tartania, így a remek kondíciója és lenyűgöző szimmetriája ezúttal hozhat neki egy jobb eredményt.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Indulólista

Troy Alves
Mark Alvisi
Moe Bannout
Omar Deckard
Alfonso Del Rio
Oscar Dexter
Moe Elmoussawi
Markus Haley
Rod Ketchens
Abbas Khatami
Michael Liberatore
Manuel Lomeli
Jeff Long
Erwin Marquez
Edward Nunn
Bola Ojex
Benjamin Parra
Gian Enrico Pica
Grant Pieterse
Robert Piotrkowicz
Fred Smalls
Phil Von Kaenel
Hidetada Yamagishi


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!