Powerhuni nem ledolgozza a kaját, hanem fel!

2016-06-27

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Sokan nem tudják, de Nagy Powerhuni Hunor kissé kétlaki életet él. Pár éve beteljesítette az álmát és Budapestre költözött. Szívesen élnénk azzal a frázissal, hogy azóta is a Cutler Goldban rontja a levegőt, de kétségtelenül inkább javítja.

 

Csakhogy van egy saját edzőterme Csíkszeredában a PowerHuni Gym, meg mellékesen a család is, ezért előszeretettel tölti a nyarakat otthon - éppen most is, így a személyi edzettjei kénytelenek nélkülözni. (Ezt egyszer majd kinyomozzuk, hogyan oldják meg.)

Hogy a dolog ne legyen unalmas, lesz egy kis edzőterem felújítás, ami a világ legélvezetesebb dolgai közé tartozik közvetlenül a heréid kalapálgatása után.  Az ilyesmin nagyot lendít, hogy eleve marha könnyű mesterembert taláni mostanság, főleg ha nem az ún. tróger típusó szakemberekkel szeretnénk mindent elbarmoltatni. Reméljük Huni ebben sikerrel fog járni és kötélidegzete van, de abban legalább biztosak lehetünk, hogy a haja nem fog kihullani, mert nincs neki.

Hunit egyébként gyakran megtalálja a hazai sajtó, idén is írtak már róla, de mi is gondolkodunk rajta, hogy még az idén nyáron meglátogassuk.

De az se pite, amikor pár éve egy gasztronómiai műsorban szerepelt.

9:00 perctől

 

Kétségtelenül zseniális a riporteri kérdésre adott válasz, amit az egyszerűség kedvéért átköltöttünk egy kicsit, hogy előjöjjön az igazán Chuck Norris-i magasság: 

- Mennyi edzéssel dolgozod le ezt a sok kaját?

- Én nem ledolgozom, hanem feldogozom. Magamra!

A meló mellett egyébként nyaralás is lesz: Dubai mellé megy nyaralni, Parajdra. (Közúton 5070 km.)

Igen, ez az a hely, ahonnan  a híres Parajdi Só származik, amit a
Fitt Marketben is mindig ajánlanak.

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!