Pumpálj és menj!

2012-06-19

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A hajsamponiparban valamikor nagyon jól bevált felhasználói metódus a táplálékkiegészítőknél is megjelent?

A Wash 'n Go forradalmi változást hozott a hajászat történelmében: olyan komplex megoldást kínált, ami két problémát oldott meg egyszerre, a legrövidebb idő alatt. A Pump 'n Go hasonlóan kellemes dolog, pedig tutira nem lehet vele hajat mosni. Amíg a hajsampon a nevében azt hirdette, hogy megmosod a hajad és már indulhatsz is a 3,14csába, addig a Scitec Pump 'n Go konkrétan meghatározza a célt, a helyszínt: edzeni kell menned ugyanis.

Miben más ez az edzés előtti formula, mint a többi? Lehetne akár abban például, hogy fejenállva kell meginni. Vagy énekelni kell közben. Ez utóbbit bátran megteheted, csak ne küldd be nekünk videón. Mindennél fontosabb dolog, hogy a Pump 'N Go nem stimuláns hatású, bár ez az információ pont nem érdekel téged ebben a formában. De ha azt mondjuk, hogy nem pörget, tudsz tőle aludni, az jobban hangzik, ugye?

A regeneráció elősegítése még jobban.

A Pump 'n Go nem olyan agresszív hatású, mint a Hot Blood  vagy a Big Bang és ez különöen jó hír azoknak, akik érzékenyek. A bedurranás gyengébb, de nem a bedurranásért edzünk, hanem a fejlődésért, itt pedig a regeneráció a fontos, a bedurranás csak egy jó indikátor arra, hogyan működik az edzésünk. Nem kívánatos azonban a teljesítménysportokban, így egyéb sportolóknak különösen érdemes kiprobálni a Pump 'n Go-t.

A két legfontosabb hatóanyag a citrullin-malát és a glicin-propionil- l-karnitin hidroklorid. A citrullin-malát lényege, hogy meggátolja a tejsav és az ammónia termelődést. A tejsav okozza azt a fájdalmat, ami miatt nem bírod tovább csinálni. Az ammónia az edzés utáni, izomláznak aposztrofált érzésért felelős. Sajnos az izommunka során végbemenő kémiai folyamatok ammónia termelődést váltanak ki, és ez bizony kőkeményen betesz a regenerálódásnak. A citrullin- malát ez ellen küzd, ráadásul még NO fokozó hatással is bír, és segít a tápanyag gyorsabb szállításában.

A glicin-propionil az NO fokozódásért, azaz az arginin termelésért és a bedurranásért felel, ami gyorsabb tápanyag szállítást is jelent. Az L-karnitint a rutinosabbak ismerik már regenerációt segítő tulajdonságairól is.

Ezen hatóanyagok kombinációjával a Pump 'n Go fokozza az edzésintenzitást, a tápanyagbevitelt és ezáltal a proteinszintézist, valamint segít a regenerációban. Ez elég ütős, ha egy nőnek ennyi jó tulajdonsága lenne egyben, már feleségül vennéd.

 

 

A Pump 'n Go annyira népszerű, hogy a Shop.Builder teljes készlete elfogyott. Figyeld a hirdetéseket és a terméket a shopban, hogy lecsaphass rá!

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!