Richie Kotzennel a visszatérésről

2016-06-08

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Richie Kotzennel jön a BB.Rádió, aki sajnos a véleményét nem osztotta meg velünk, de kiváló zenéket hozott, miközben kivesézzük a szakmai témákat, mint Darrem Charles dicstelen visszatérése, az ibafai papi fapipa, a Michael Jacksonos és Brian Johnsonos yeah, az új Rádió Rock, Somamamagésa és a Scitec története - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Winger - Battle Stations
Vital Signs - The Boys and the Girls Are Doing It
Bricklin - Walk Away
Richie Kotzen - Dream of a New Day

 

Olvasói levél:

"Békéscsabai vagyok, de már ötödik éve Nyitrán (Szlovákia) tanulok külföldi diákként. Amikor csak tehetem, innen külföldről is hallgatlak titeket. Azért írok nektek, mert a minap egy olyan problémával találkoztam, ami még odahaza nálatok Budapesten sem mindennapos. Hetente többször is eljárok „GYÚRNI” (ezt csak Bunny kedvéért). Az egyik nap miután végeztem a fekve nyomással, annak rendje és módja szerint gondosan elkezdem visszatenni az eredeti helyükre a tárcsákat. Abban a pillanatban egy intelligens úriember vette felém az irányt és ingerült hangon kérdezte tőlem, hogy ezt miért csinálom. Pár pillanatnyi döbbent csend után kíváncsiságból megkérdeztem, hogy szerinte hol a helye a súlyoknak. A válasz pont olyan volt, amilyenre számítani lehetett, miszerint „hagyjam rajta a vason a súlyokat nyugodtan, de ha már mindenképpen le akarom venni, akkor csak támasszam őket a falhoz, ugyanis ott elérhetőbb helyen vannak.”

Azt már mondanom sem kell, hogy a fehér fal már csak nyomokban volt fehér a tárcsák által okozott retek miatt. Sokszor csak értetlenül állok, hogy képesek a retardált emberek egymást felülmúlni. Magam részéről egyébként a tárcsákat súlyok szerint a helyükre pakoltam. Pár nap múlva az egyik barátomtól tudtam meg, hogy ez az úriember egyben a terem vezetője is volt."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!