Rizsát a dobozból avagy a debreceni mester remekek!

2014-05-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Az OSZT fesztivál olyan változatos volt, mint az időjárás; sajnos később ugyanúgy hűtötte le a lelkesedést mint a májusi eső, ami ezúttal nem mindenkinek ért aranyat!

FIGYELEM!

 A következő cikk humorérzékkel nem rendelkezőknek és szellemi fogyatékosoknak nem ajánlott!

 

 Na ki ez a kattant?

Megérkezve pénteken a kemping területére még szinte minden rendben volt,például nem esett az eső. Az eső eséséről igazán kevésbé tehet a szervezőség, mint arról, hogy a hasonló jellegű, azaz az erősport programokat tekintve pénteken összesen volt egy erősember verseny, szombaton meg erősember verseny, Scitec RAW és testépítő verseny egyszerre, időben némi eltolódással a Felföldi játékok és a bemutató edzéshez képest és mindehhez nem állt rendelkezésre sem teleport, sem időgép.

Sem valaki, akinek eszébe jutott volna, hogy ne tegyük mán a hasonló programokat egy időpontra, hogy másfél nap aerobikkal terhes várakozás után semmit se lehessen megnézni normálisan. Akkor van ez, amikor hozzá nem értő szervez, mint ebben az esteben egy hölgy, bizonyos Anomália.

Az egyes versenyek külön szervezés keretében mentek, nagyjából flottul, kivéve, amikor a hangosításhoz csak Szokol rádió jutott, vagy amikor a testépítő verseny még a kezdés előtt kezdett elkathibélásodni, azaz kiderült, hogy a versenyzőknek nincs sorszámuk.

Ez a koncepció egyébként meglehetősen innovatív - igény szerint lehetett volna beírni a pontozólapra az alábbi helyezéseket:

1. az a kis szöszi a kerek popsival
2. a barna szilikonmellű a tollas bugyiban
stb.

Ez megoldódott végül, mehetett mindenki sorakozni, átvenni a számát, ami annyira átlátszó papírokon volt, mint egy előre levajazott érettségi tételhúzás.

Mindegy: nem a lottó számokat húztuk, hanem egymás idegeit!

Az egyik versenyzőnek az izgalomra ivott Red Bull nemcsak szárnyakat adott hanem szarnyakat vagyis hasmenést: úgy futott a WC pavilon felé félig hosszába lebarnítva,mint William Wallace a Rettenthetetlenben félig kék arccal, mert a Melgibbon arca nem fosbarna volt a filmben ugyebár.

Elmentünk kajálni hogy bírjuk a kiképzést amit a testleépítők látványa jelent majd, az egyetlen kajasátorba, akiknek biztos kétharmados többségük volt a rájuk eső választásokban. Tudtunk is venni 5000 Ft-ért egy grillezett csirkemellet, három szem mogyoróburgonyával, de lehetett egy fél kolbászt kapni egy freccsentés kecsappal ezerötér. (Az jól megy a cigihez, amit sokan szíttak, mert ez fitnessz!) Egy sör volt 600: az árak európaiak, a színvonal balkáni... mármint a konyháé!

A legjobb póló tulajdonosa

Sokan inkább műanyag ételhordóból lapátolták, villázták be a fitnesz menüt, némelyiknél az volt a baj hogy egész nap megállás nélkül. Ez a legmókásabbnak kétségkívül a puhatestű lányoknál tűnt, akik közül a csinosabbak olyanok voltak, mint valami kellemes szexmalacok, akik valamiért nagyon fitnesszmacának akartak látszani, de ehhez a feltűnő exhiicionális dobozbólevés kissé kevés.

De a barnítás sem volt olcsó! A sátraknál tízezer forint körül fújtak le, ha volt értelme. (Nem volt, mert a szervezést itten is beárnyékolta egy apróság, nevezetesen hogy nem volt színpadi fény, így nézői távolságból szenesembernek nézett ki az egész mezőny.) Bár cserébe ennyiért mini zsebbombázók is áthengergettek festőszivaccsal, bár ezt lehet megcsinálták volna a ketlebellesek ingyé azzal a nagy kukoricacsutkával, amit a seggük alatt hengergettek a nap maradék részében, amikor épp nem a mérlegsúlyt lengették a lábuk között ugyanazzal a mozdulattal, mint megannyi biorobot.

Lacika odab@szott megint

A barnítást a Kathi Béla által csak „legenda”-ként aposztrofált Szűcs Doszpoly Tibor versenyzőm és barátja, a bódvaszilasi illetőségű Csontos Csabi egyszerűen oldotta meg: rendeltek vaterafutárral egy legolcsóbb barnítószprét és kettejükre kifújta egy sörért a Tornanádaskáról szerződtetett szobafestő-mázoló mester haver. Gondolom ez utóbbi tudása miatt szerződtették a versenyszezonra - a szaktudás az elengedhetetlen a mázolásban is - és legalább nem a kivillanó kőmívesdekoltázsára fókuszáltak mint a barnítósátorban hengerlő mininőnek!

Mivel ez a teljes Tibi barnítási művelet a közös sátorban történt, Fekete Tünde és a többi édenbe vágyó fitneszmodell lány úgy letüdőzte a barnító bukéját mint anno a magyar bakák Doberdónál a mustárgázt. Olyan szag volt bent, mint egy autófényező műhelyben!

Mindegy, Tündének ez sem ártott, őt amúgy sem csak a szálkás formáiért szeretjük, hanem a neten talált szexfotóiért is, ami verseny utáni feszültséglevezetésnek ideális!

Voltak ott még tinilányok apuci-anyucival, akik jajjdebüszkevagyokmennyimunkámvanebbeajányba-alapon dagadtak az elfogultságtól, na meg a hormonzavartól, amikor leányuk a képükbe pucsított a színpadon.

Némelyik mutter alapján a lányból is ki lehetett nézni, hogy van pár jó éve a kampányidőszakban, aztán majd nem csak a dobozból fogja villázni a rizses zöldséget, hanem a fazékból a töltöttkáposztát.

Mindegy: most még lényeg hogy feszes popsi legyen meg szilikoncsecs! Volt amelyik hátulról a hajdúdorogi diszkóba elment volna egy pár viszkikóla után (a stroboszkóp mellett), de a versenyre azért túlzás volt jelentkezniük. A műmellek egy négyzetméterre jutó aránya rekordokat döntögetett, sajnos a műcsajoké is: némelyik szálkás volt ugyan, de a mosolya mint Lugossy Bélának az Ed Wood filmekben.

Persze, ahogy szoktuk mondani rosszabb papírra is írtunk már, de itt nem is ez volt a lényeg, hanem a tehetségkutatás.

 

A fiúknál volt, aki félreértette a helyzetet és szöszke hajával a 2004-es Salgótarjáni verseny Rúóler Lászlójának emléktornájára készült, mivel hófehéren, elől platina hajjal, sőt a verseny végén zokni-sportcipő összeállításban lépett a színpadra ”merrollyansárrvan", súlyos utolsó helyeket megszerezve ezzel…

Közben Tibi és Csabi szemügyre vették a mezőnyt, és megállapították hogy a felhozatal vegyes, de nem árt bedurrantani a színpadra lépés előtt - a csajok sem nézik papucsnak őket ha férfiállatként feszítenek a színpadon!

A verseny vége felé eleredt az eső, így a színpadhoz araszolás nekik sem csak a női idomok jobb szemrevételezését seggítette. A hangfalak persze szétáztak, a tulajának nem volt őszinte a mosolya, mivel viszonylag nehéz szivacsként kifacsarni egy mélynyomót.

A szombati napot tekintve az esemény igazi multiplex volt, mert mint ahogy említettem volt fentebb, a négy versenyszámból időben legalább kettő egyszerre zajlott, így esély nem volt sem a nyugodt megtekintésre, sem egy értelmes videofelvételre, mert mire elindult a kamera itt, már amott esemény volt! De voltak mindenféle standok azoknak, akiket egyik esemény sem érdekelt, lehetett éjjel szpinningelni, ez remek edzés arra, amikor éjjel mész haza kivilágítatlanul a kocsmából biciglivel, volt síkító verseny is, amikor rájöttél, hogy nincs a faházban melegvíz és Lada meg BMW börrögtetés is.

Jelen volt az 501-es légió, aminél nem csak arról van szó, hogy kettővel kevesebb, mint az 503-as számú ipari szakmunkásképző intézet, de a Levis-hez sincs semmi köze, sokkal inkább a Star Warshoz. Elhozták  Artu-t, aki a legjobb fej volt az egész rendezvényen, kiröhögte a jelen lévő kakaócsiga-zabálástól masszív testű, sudár fitnesszgurut, valami Sobri Jóskát vagy hogyishíjják és ő is nézett ki a legjobban, simán felmehetett volna a színpadra monokini kategóriába.

Összességében egy vidám élmény volt és Tibi is csak annyit jegyzett meg hazafelé menet, igaz azt két órán keresztül: ”csak azért nem nyertem ma, mert C vitaminnal készültem, a többiek meg kokszoltak!”

Naná, és sokan ki is vótak égve mint egy tüzépes brikett!

Érdekes hogy sok testépítő versenyformán kívül úgy tud kinézni mint aki az előző napi Nagyerdei főzőversenyen lenyelte a bográcsot…hiába náluk sem mindig van kampányidőszak!

 

Rokkerzsótti


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!