Sami volt az indiai gyilkos?

2011-11-11

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Napvilágot látott néhány fotó az egyik egyiptomi szupertehetségről, akit látva nehéz elképzelni, Sami Al Haddad hogyan vihette haza az abszolút bajnoki trófeát.

 

Az egyiptomi úriember neve Mohamed Salama, és a mérlegeléskor készült fotókat elnézve bizony nem szar. Bár a neve hasonlít Szalma Attiláéhoz, fizikum tekintetében az egyetlen hasonlóság, hogy mindketten elképesztően vastagok, viszont emberünk arányai ha lehet, még jobbak, mint a tavalyi Superbody GP abszolút bajnokának. A kondíciója is igencsak ütős, gyakorlatilag az egyetlen hibája a - még - vékony combja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Combban viszont az újdonsült abszolút világbajnokunk sincs éppen a topon, és szárazságban vagy arányokban sem sokkal jobb, a tömegbeli fölény viszont megkérdőjelezhetetlen. Csakhogy nem Sami javára, hiszen a 90 kiló alattiak között indult, míg Salama a szupernehézsúlyba nevezett, ami 100 kiló feletti tömeget feltételez.

 

 

Elképzelhető, hogy Sami éppen ezért, nagyon előrelátóan, csendben megmérgezte, hogy sima legyen az útja a győzelemig. Csakhogy nem ez történt, mivel emberünk végigcsinálta a versenyt, és negyedik lett a kategóriájában. Ez persze azt jelenti, hogy nem is került össze Samivel a színpadon, viszont felmerülhet a kérdés, hogy aki olyan iszonytató formát hozott, hogy megnyerje azt a kategóriát, amiben Mohamed még a dobogóra sem volt elég jó a szintolgyanússá fejlesztett deltaizmaival és hihetetlen fizikumával, ami szinte sikoltozza: "Adjatok már egy profi kártyát!", hogyan maradt alul az abszolút bajnoki küzdelemben?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze a válasz egyszerű lehet, mint a pofon: valószínűleg a színpadra lépéskor emberünk már olyan állapotba került, amit a szakzsargonban csak vízfejjaninak szokás nevezni, a legendás bajnok, Vízfej János után. Aki egyébként minden idők legnagyobb testépítője lehetett volna, csak a túró rudi mindig a bőre alá vonzotta a vizet egy órával a verseny kezdete előtt. Persze az nem kizárható, hogy a forma elrontását már tényleg Sami intézte el, a Pumping Iron által ihletve, amolyan Ken Waller stílusban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenesetre reméljük, hogy Salama a közeli jövőben valóban profivá válik, ugyanis a fizikuma alapján legfeljebb néhány éven belül a Mr. Olympia színpadán lenne a helye, a legnagyobbak között. Viszont ahhoz nem ártana felhoznia a lábait.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!