Saul taxija

2016-01-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Kultúrára mindig szükség van, úgyhogy most részletesen körüljárjuk a Saul fiát, közben a nemzet csótányával nyomjuk a bitliszt meg a jee-ket. Megfejtjük a taxissztrájk és az Uber titkát, kiderülnek a múlt mocskos titkai, és végre megint lesz szakma modellkategóriákkal és pózolással - a BB.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail.com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Wildside - Hang On Lucy
Hurricane - Im Onto You
Joe Satriani - Clouds Race Across the Sky
Astral Doors - Cloudbreaker

 

Olvasói levél:

"Biztonsági mentés témában írok nektek.

Nem vagyok informatikus, meg nem is értek a dologhoz különösebben, de én egy viszonylag olcsó és kényelmes megoldást találtam, ami talán másnak is beválik.

Nekem a kb. 8 ezer forintos wifi TPLink routerem fogad USB eszközöket, így külső meghajtókat is (egy usb csatlakozó van rajta, de mivel sorszámozza a rádugott eszközöket, így gondolom USB HUBbal többet is rá lehetne kötni). A rádugott külső merevlemezt utána egyszerűen hálózati meghajtóként kell csatlakoztatni a windowson belül.

Ennek előnye, hogy gyakorlatilag vezeték nélkül elérhető a meghajtó, bármikor elérhető kényelmesen, talán automata biztonsági mentéseket is lehetne ide csinálni a windowson belül, de ezt még nem próbáltam.

Továbbá elérhető pl. tabletről vagy telefonról is, ami azért jó, mert pl én vezeték nélküli, bluetooth adapterrel játszom le a zenét a nagy hifin, és a tablet teljesen hangtalanul, alacsony fogyasztás mellett csatlakoztatható rá, ami a routeren lévő meghajtóról játsza le a zenét, teljesen vezeték nélkül. De gondolom annak is jó lenne, aki pl. a telefonon lévő fényképeket mentené le.

Nekem már pár éves modell van, így csak usb 2 csatlakozó van rajta, de lehet, hogy az újabbak már tudnak, vagy tudni fognak usb3-at, így biztosan gyorsabbak is."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!