Scitec Muscle Beach 2013 - első nap

2013-08-09

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Lehet a tavalyit überelni, ez nem kérdés: jobb géppark, több program és igen nagy tömeg: ez volt az első nap.

Hazudnék, ha részletes beszámolót adnék, ugyanis a végére értem oda, ami egyéb elfoglaltságaim miatt részben szándékos. Az első nap a Scitec Raw-é volt, ami egy kitűnő verseny, de arról érdekeset írni meghaladja még az én képességeimet is, főleg most, amikor a hotel előterében egy geci debil zongorázik, miközben ezt a cikket írom.

Kökény Béla vastag, mint a dög, és rögtön megemlítette, hogy kár, hogy nem értem oda előbb, mert adtak a melledzésnek, ami mondjuk ebben a társaságban nem meglepő. Ő is jó formában van, pedig vastagít még, de rajta kívül mindenki csinos: látszik, hogy komolyan vették, idén jó formában kívánják reprezentálni a csapatot. Állítólag komoly tömeg volt, de amikor odaértem, akkor sem voltak kevesen. A városban is láttam lézengeni Scitec pólós srácokat, volt, akivel beszéltem is, és jól látszik, hogy a legtöbben pontosan tudják, miért jöttek: igazi Team Scitec tagokat akartak látni. Elég sokan jönnek hozzám is közös fotóra, amitől általában zavarba jövök és a fényképes mosolygásban is gyenge vagyok, de ma sikerült olyan görényre személyre gondolni, amitől őszintén tudtam röhögni a képen. És itt nem arról beszélek, hogy a strand kevéssé sportcentrikus része körben elhelyezett napágyakon szívta a cigit 40 fokban. Azok is igazi elmebetegek, keringett a strandon ezekből néhány.

A nap vicce az volt, amikor odajött egy srác, hogy fényképezzek le két, minden bizonnyal nagyon kedves és csinos lányt, mert szeretnének felkerülni a BodyBuilder Webmagazinba, de sajnos itt nemet kellett mondanom, mert mi bizony nem a partifotó szolgálat vagyunk. Amikor megemlítettem továbbá azt is, hogy versenyzőkkel fogalkozunk szinte kizárólag, akkor közölték, hogy az egyik lány fitness modell. Ennek nagyon örültem, de annak még jobban örültem volna, ha olyanok szeretnének a BodyBuilder Webmagazinba bekerülni, akik olvassák is, így képben vannak például a modell versenyekkel kapcsolatos véleményünkről, mint ún. testépítő szaksajtó, nem a fitmodell.hu vagyunk ugyanis. Igaz, foglalkozunk azért egy Toldi Zsuzsival, de az már azért egy szint, meg tíz év edzésmúlt, ezen kívül azonban sajos az ezirányú érdeklődésünk csekély. Lehet, hogy engem személyesen ezért utálni fognak a fitnessz modellek, de higyjétek el, sosem fognak utálni annyian, hogy azt mondjam, ez már elég.

Zsuppán Fanni kitűnő formában van, évről évre jobban néz ki, és nála teljesen természetesnek látszik ez a fejlődés. Itt éppen Scitec Ákost próbálja meggyilkolni, ami azért nem jó, mert a kép nem adja ki az alakját. De a végén rá még visszatérünk. Nem Ákosra.

A Toldi család top formában. Csuhai Jancsi már megint nagyon jól néz ki (hogy rohadna meg) , az új szakállmakáll kiváló fizikum tetején ül nyak közbeiktatásával. Zsuzsi nem annyira lényegesen szálkás, hanem perfekt, majdnem offszezon, igen megseggesedett formája biztosan álmatlan éjszakákat okoz a kis kanmajmoknak. Világszintű fitness modell fizikum a Muscle Beachen! Na, ő már  jelentkezhet egy képre.

Kathi Béla, mint egy szobor, nem volt rest egy kicsit diétázni, hogy a tavalyinál jobb formában jelenjen meg, amihez kell azért idegrendszer, tekintve, hogy rendkívül sok elfoglaltsága van edzőtermek berendezésével, többek között a Muscle Beach gépparkjának odaszervezésében is benne van kicsit a keze. Remélem nem papucsban edzett ma, mert újabban ez a mániája, amiért kötelességem minél jobban leégetni. Mellette Vivi olyan, mint mindig, de nem lehet megunni. Ide nem rakom ki, de lefényképeztem, ahogy faszbúkozik, remélem, azt a képet majd kirakja a faszbúkra. Dögöljön meg Mark Zuckerberg nyugodtan.

"A Kökény" Béla egyszerűen egy reinkarnálódott Sergio Oliva, ennek érdekében holnap lefestjük négerre. Neki az őszi szezon miatt nem fért volna bele diétázni, de így is nagyszerű formában van. Ősszel pedig csúnyán oda for pirítani a Superbody GP mezőnynek. Reszkessen mindenki!

A Bodó család exkluzív tagjait nem tudtam lefényképezni, csak Imit és Dórit, mert  a kutyák nem voltak ott. Imi magán viseli a műtétek mementóit, ami azért nem baj, mert jó példa arra, hogy nem kell feladni. Dóri a régi csontropi fizikumán sikerrel változatott, így már jóval formásabban tud megjelenni. Ez igen! - mondhatnánk.

Eközben a Scitec Raw-n pont elkaptam Ozit, aki 200-at nyomott, de ezúttal nem esett jól neki. Ozi egy roki felvenyomó fenomén, egy egész csapat istápolója. Tudtad, hogy mellette rádióműsort vezet és haverok Deák Bill Gyulával?

Ez egy majdnem jó kép lett, ahogy Ákos befeszül az iszonyatos hídba, ami a Mészi-iskola sajátja. De te ne csináld így, ez fekvenyomó versenyző technika.

Mészi lebukott a sörrel, de hiába takarja, ha ennyire röhög. Diétázott is, majdnem. De abbahagyta, és igaza van, neki nem majomkodni kell, elég, ha erős.

A nap utolsó nyomása a Scitec Raw-n. Megadták.

Mivel az előbb nem adta ki, itt egy másik kép Zsuppán Fanniról, akiről úgy néz ki, túl keveset hallunk mostanában, talán azért, mert nagyon helyesen szerényebb életvitelt él, mint az átlag önmagát faszbúkon sztároló majom.

A Balaton en bloc halott: Siófokon kívül alig van élet, ami meg ott van, arra sem mindenki kíváncsi. A Muscle Beachen kívül nem sok értelmes programmal lehet találkozni, így akár azt is mondhatjuk, kuriózum. Ha arra jársz, érdemes benézni: még két nap, a szombat ráadásul jó masszív lesz.

UPDATE: a szombati program az eső miatt kétségesnek tűnt, de végül nem esett, és bár ugyan a strand közönsége csekély, határozotta sokan jöttek a Muscle Beach-re, gyakorlatilag tömeg van.

 

DB

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!