Sexy & Fit / Sexy & Muscular


Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Sexy és fitt

Sexy és izmos

Sexy&Muscular - képek

Trish Stratus

Trish Stratus (igazi neve Trisha Stratigias) a fiatal Kanadai szépség sokkal több mint "Muscle Mag" lány. 1975 december 18-án született Torontóban (Ontario) és ott is nőtt fel, végig jó tanuló és sokoldalú sportoló volt. Serdülő korában is inkább elfoglalta magát hoki és foci edzésekkel, minthogy céltalanul csellengjen mint a legtöbb kortársa.
Orvosnak készült, soha nem fordult meg a fejében, hogy egyszer majd a fitness lesz az élete. Pár éve, biológiát tanult, készült az orvosi egyetemre, amikor sztrájk miatt egy ideig szünetelt a főiskolán a tanítás. Egy edzőteremben talált addig állást mint recepciós. És ott, az edzőteremben látta meg Marla Duncan képét, úgy döntött ő is így akar kinézni és elkezdett edzeni. Először egyedül, a maga elképzelése szerint edzett, később Scott Able segített neki a fejlődésben. Az igazi utazás a fitness világába akkor kezdődött számára, amikor megismerkedett Robert Kennedyvel a MuscleMag tulajdonosával. Azóta szerepelt a MuscleMagban és a Strong and Shapelyben is. Tagja lett a Natural Team Canadának és csatlakozott az INBAhoz (International Natural Bodybuilding Association). Nemrég szerepet kapott a WWF-ben, és sztár lett a női "pankrációban", de szerepett kapott nemrég az egyik híres szappanoperában is.
Legkedvesebb díjak:

  • WWE Women\'s Champion (22/09/02 - 17/11/02)
  • WWE Women\'s Champion (13/05/02 - 23/06/02)
  • WWE Women\'s Champion (18/11/01 - 04/02/02)
  • Megnyerte a WWE 2001-es Babe of the Year Contest.
  • Megnyerte a WWE 2002-es Babe of the Year Contest.
  • Megnyerte a WWE Diva of the Decade Award.

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Erin Ellington

Erin Ellington Iowa államban született, Des Moinesben. Egy kis farmon nőtt fel Adel város közelében hétgyermekes családban. Német, Francia, Holland és Cherokee indián ősöktől származik. Miután leéretségizett az Adel-De Soto High Schoolban, ahol a mazsorett csapat és a golf csapat kapitánya, és szépségkirálynő is volt, beíratkozott a Cornell College szociológia-pszichológia szakára, Mount Vernonban, Iowa. Miután befejezte tanulmányait egy temetkezési vállalatnál dolgozott mint családsegítő-tanácsadó, fiatalok krízis-központjában is dolgozott, és légikísérő is volt egy amerikai légitásaságnál.
Körülbelül ezidőtáj kezdett Erin modellkedni, miután felfedezte egy ismert fitness és divat fotós. Miután csináltak vele egy próba fotózást Los Angelesben, Erin gyorsan ismert és sokat foglalkoztatott fitness és fürdőruha modell lett, főmunkaidőben. Az Interneten is nagyon felkapott lett.

Erint számos magazin cimlapfotóján láthattuk már: Pin-Up Illustrated, MISTER Magazine, Body Talk, American Curves, VOWS Magazine, Muscular Development, Planet Muscle, Muscle Mag International, Slitz of Sweden, Pump, Muscle Media, Adversus, RM Fitness Guide, and she can be seen in advertisements for Cover Models, No Limits, Vito Pini Salons, Moda Italia, Page 5, Psychotic Sportswear, Crazee Wear. Erin lett a Fitness Centerfold Girl amíg a The Michael Scott Companyval dolgozott. Ő az The FOX Radio Network, Denver, arca és Radio Achievement Awards díjat is nyert John Elwayel, az NFL volt hátvédjével.
Mostanában Erin azon dolgozik, hogy bekerülhessen a film- és reklámszakmába, és készít egy saját poszter-naptárt. Legutóbb három honapon belül kétszer is ő volt a Muscular Development Magazine címlapján, harmincoldalas exkluzív képsorozattal és interjúval. Monte Moore az ismert és díjazott posztereket készítő művész figyelmét is felhívta magára Miss Ellington, aki már számos poszterhez és festményhez is modellt állt.
Weblap: www.erinellington.com

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Dér Evelyn

Evelyn a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai karának harmadéves vállalkozó-menedzser szakos hallgatója. A tanulás mellett a sport nagyon fontos szerepet játszik a huszonegy éves lány életében, ugyanis már gyermekkora óta ebben a világban él. Jelenleg aerobik- és fitnessedzőként tevékenykedik Szeged egyik legkitűnőbb fitnesstermében. A nyáron egy kereskedelmi televízió balatoni sorozatának volt ismert sztárja és immáron harmadik éve nyaranta a Coca-Cola Beach House hoszteszlányaként ismert. A színpad és a modellkedés sem áll távol tőle, 9 évesen ugyanis már gyermekmodellként lépett fel számos divatbemutatón. A modellkedés elkezdésében nagyon sok bátorítást és segítséget kapott Eszteró Zsolttól. Érdekli a fotózás és a modellszakma, a továbbiakban szeretne ezekkel egy kicsit intenzívebben foglalkozni. Nagyon őszinte, vidám, nyílt természetű lány; cserfes, ugyanakkor hatalmas szíve és igazságérzete van. A szegedi hölgy kevés szabadidővel rendelkezik, de üres óráiban szívesen zongorázik, olvas, táncol, vagy utazgat.

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Tara Caballero

Több magazin választása szerint is a világ legszexisebb Fitness Modellje! A Californiában élő Baltimore-i születésű szépség 167cm magas és 1971. szeptember 8-án született. Szereti a csokis ételeket, amiket kick-boxszal, kardió edzéssel és tenisszel dolgoz le :), kedvenc zenéje a hipp-hopp/dance de szívesen hallgat könnyedebb jazzt is. Nagyon szereti az állatokat, különösen a macskáját, Boris-t. A MuscleTech szponzorálja.
www.taracaballeroauthentic.com

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Pamela Sue

"Ami a fitnesszel kapcsolatos céljaimat illeti, egyenlőre csak Fitness Forma versenyeken szeretnék indulni. A kemény fitness-veresenyekre való felkészülés, diéta, sajnos nem egyeztethető össze főállású modellkedésemmel. Ennek ellenére csodálatos az, amit a fitnessztől és a súlyzóktól kaptam, négy éve kezdtem el egy testsúlycsökkentő programot, aminek álomszerű vége az lett, hogy ma azzal foglalkozhatom, amire egész életemben a legjobban vágytam - a modellkedéssel. Jelenleg fitness-iskolában tanulom tovább az edzés és étkezés elméleti részét; alig várom, hogy fitness edzőként is dolgozhassak!

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Tatiana Anderson

Igaz, hogy a Kanári szigetekről származó Tatiana Anderson csak most kezdte televíziós és filmes karrierét, de szerencsére ettől még nem veszítette el a sporthoz, az izmos, fitnesses testalkathoz való vonzódását. Számos híres cég fitness kampánya mellett, melyeknek több esetben ő volt a szóvivője új könyvének a promócióját is maga végzi, melynek címe: "Step by Step Guide to Fitness Competition Success". Igaz, hogy a versenyzéstől egy időre visszavonult, ám weboldalán számos versenyzői és amatőr tanáccsal is szolgál: www.tatianaanderson.com


Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Dana Korte

Szereti idejét családjával tölteni, imádja a Fitness modellkedést, az Fitness-Forma versenyeket, az utazást, a kreatív munkát és minden szabadban végezhető időtöltést.
"Egészséges és fitt életmódot folytatok" - mondja, "amit nagyon élvezek, energiával tölt fel testileg és lelkileg egyaránt, és nagyon élvezem mindezt megmutatni másoknak is". Négy éve dolgozik személyi edzőként, és állítása szerint a csodálatos testalkatát ennek köszönheti. Több versenyen is résztvett már, és tagja a "Max Muscle" teamnek. "Ne féljünk az álmainkat megvalósítani!" - üzeni Dana mindenkinek.

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...


Sexy&Muscular - képek

Kellner Zsuzsanna

Zsuzsa 2005-ben robbant be a fitness-köztudatba, és azonnal szép nemzetközi sikereket ért el. Példaképe Serényi Kriszti, akivel számos fotósorozatot készítettek közösen, a fotós minden esetben a szenzációs Gabe David volt. További részletek Zsuzsáról a Versenyzői sztárprofiljában találhatók.
Weblap: www.SuzyFitness.com

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Serényi Krisztina

Serényi Kriszti, az extravagáns fitness-modell és versenyző, az első fitnesszes, aki a Playboy címlapjára jutott. A fotózás mellet filmezéssel is foglalkozik, számos fitness versenyen szerepelt már eredményesen. Versenyzői sztárprofilja megtekinthető oldalunkon. Életcélja: megmutatni, hogy izmosan, fitten is lehet extrémen sexysnek lenni!!!
Weboldal: www.krisztinasereny.com

Kattints

Melissa Dettwiller

Mik a jövőbeli terveid ezen a területen?
M.D.: Nagyon szeretnék profi kártyát szerezni, testépítő magazinokban szerepelni, edzőtermi ruhákkal foglalkozni, és van még pár ötletem! Szeretnék addig eljutni a testépítésben, ameddig csak tudok, szeretném látni, mire viszem vele!
Kattints ide a teljes interjúhoz!


Weblap: www.MelissaDettwiller.com

Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...

Brandy Maddron

Brandy Maddron IFBB Profi Fitness versenyő, Aaron Maddron IFBB Profi testépítő felesége. A képeket és a weboldalát látva nehéz elképzelni, hogy ez a csodálatos fitness versenyző valaha anorexiával és majdnem a halállal küzdött. Hivatalos weboldal: www.brandymaddron.net


Kattints a képre a képgaléria megtekintéséhez...


Fitness Modells in Sexy & Fit Galleries


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A tartalom: Debreczeni Gábor, Dr. Gődény György, Mészáros László, Bunny okosítás. ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!