Sheru Classic 2011 - indulólista

2011-09-21

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A hétvégi Sheru Classic-on, Mumbai-ban következik a Mr. Olympia második félideje!

 

A hétvégi Sheru Classic-on, Mumbai-ban következik a Mr. Olympia második félideje! A Sheru Classic lesz India első IFBB profi versenye, és nem is akármilyen lesz a debütálás: 130.000 dolláros összdíjazás, méghozzá a világ legjobbjai között szétosztva.

Egyelőre a hivatalos indulólistán nem szerepel Kai Greene neve, de a "Predátor" korábban már bejelentette indulását, így minden bizonnyal ott lesz, és igyekszik javítani az Olympián mutatott formán, amivel sajnos elmaradt a várakozásoktól. Az új király, Phil Heath és mentora, Jay Cutler viszont biztosan ott lesz, vagyis az izgalmas verseny garantált, hiszen egy hét alatt éppen olyan könnyen el lehet rontani a formát, ahogyan tökéletesre is lehet csiszolni, vagyis nem kizárt, hogy ezúttal fordul a kocka, és borul a múltheti eredmény.

 

 

Victor Martinez is részt vesz azonban a versenyen, akinek szintén lehet esélye beleszólni a két bajnok játékába, különösen akkor, ha még jobban beszárad a következő napokban, az Olympián ugyanis még mindig nem volt elég éles. Dennis Wolf is hivatalossá tette, hogy elindul az indiai versenyen, és a potenciálja megvan, hogy a top helyezésért harcoljon, de ahhoz tökéletes formát kellene hoznia, amiben a repülőút nem lesz a segítségére - de persze a profik gyakran csodákra képesek. A pletykák szerint Dexter Jackson is Indiába utazik a versenyre, azonban a neve még nincs rajta a listán. Lehetséges tehát, hogy lemondta a versenyt, miután nem volt elégedett az Olympia eredményével, holott jó formában volt, csak túl sok izmot veszített.

A nagyfiúk mellett Toney Freeman és Michael Kefalianos nevét érdemes még megemlíteni, bár a top helyezésekért minden bizonnyal labdába sem rúghatnak majd, kapnak egy esélyt, hogy a legnagyobbak mellé álljanak, és megmutassák mire képesek - bár Toney okozhat meglepetéseket, különösen akkor, ha tökéletesre csiszolja a formát.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Indulólista:

Jay Cutler
Alfonso Del Rio
Marius Dohne
Toney Freeman
Phil Heath
Michael Kefalianos
Victor Martinez
Touri Mohammed
Dennis Wolf


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!