Soha nem gondolnád, hogy indult a Tiger Classic

2016-09-03

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Tiger Classic első napja frenetikus volt, és természetesen mi semmiképpen nem maradhattunk ki belőle!

A Tiger Classic első napja villámgyorsan egy ballada stílusban megírt kalandregénnyé változott. A buszos utazás a világ legegyszerűbb történetének indult: felülsz, alszol, aztán mire felébredsz, már meg is érkeztél. Nos, a valóság soha nem ilyen egyszerű, ahogy arról például a majdnem Debrecenben felejtett Nagy Levente is tudna mesélni, aki acélidegrendszerrel kezelte a helyzetet, pedig az ilyesmi versenyformában messze nem triviális.

Persze a több órás csúszásról már említést sem kell tenni. Ez köszönhető néhány későn érkezőnek, és egy csomó egyéb természeti katasztrófának. A földrajzi és logisztikai kérdésekben kevésbé képzettek számára mindenképpen meg kell jegyezni, hogy Románia autópálya szempontból súlyosan le van maradva például Magyarország mögött is - a közhiedelemmel ellentétben autópálya fronton elég jól állunk ugyanis. Közben az időről időre elménket elborító balladai homályt a triptofán biztosította.

Szerencsére még éppen időben érkeztünk, hogy a bürokratikus problémák részleges leküzdése után elcsípjük a Body.Builder Webmagazin csapata számára igen kedves fitnesz szemináriumot. Viszont ami tényleg mázli, hogy a műsor meglepően jó volt: kevés szó esett például tükörben pucsításról, szelfizéstechnikáról és a szépségről. Persze arról, hogy legalább viszonylag érdekes lesz a műsor, a résztvevők háromnegyedénél már a név biztosított minket: Toldi Zsuzsi, Oláh Vivien és Salamon Dia minden szempontból rendben van. Még majdnem Kathi Béla is beült előadónak a jól ismert "FITNESSZ!" felkiáltással.

Simeon "Pandacsöki" Boborján volt a szeminárium üde színfoltja, akiről azt kell tudni, hogy fogalmunk sincs, milyen kategóriában versenyzik (faszbúk és szelfi - a szerk.), vagy hogy hol, és ez ráadásul irreleváns is, de azért meg kell említenünk. Megvolt ugyan az az előnye mindenki mással szemben, hogy kifejezetten keveset vártunk tőle, éppen ezért nagyon meglepődtünk, hogy nemcsak normálisan beszélt, de abszolút jó dolgokat is mondott. Ráadásul nem az látszott rajta, hogy a kötelező sablonokat nyomja, hanem úgy tűnt, hogy valóban a véleményét halljuk. Így tudtunk meg olyan dolgokat, hogy szereti a kreatint, nem használ zsírégetőket és a legjobb edzés előtti formula, amit életében használt, a banán. Liberális elvtársaink megszólalása előtt le kell szögeznünk, hogy ezt a tényt ő maga közölte, sőt elvileg direkt nyomta el ezt a poént.

Közben Béla felhőtlen boldogsága és problémamentes életmódja tartotta bennünk a lelket, így összeszedtük magunkat, és mivel a kifogástalan éttermi kiszolgálásnak köszönhetően lekéstük a hotel edzőtermét, elindultunk egy külső terembe. Ennek egyébként az érdekessége, hogy az a terem osztódással szaporodott, és ami még fontos, hogy az ott lévő Vasil géppark elég ütős volt - a régi gépek is jók, feltéve, hogy jók. Ennek köszönhetően ott esett meg az évszázad legnagyobb kaliberű közös fitnesz edzése. Béla teljes erőbedobással igyekezett megtanítani Boborjánnak a jelmondatot: "NEM VAGYOK BUZI!", de egyelőre nem járt sikerrel, hála a magyar nyelv egyszerűségének.

Összességében véve átütő győzelem volt az első nap, így elromlott a ballada, mert vidám a befejezés. Szerencsére még messze a vége, mert bőven lesz esemény a hétvége folytatásában.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!