Spontán beintés

2016-03-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Mikor kell beinteni George Clooney-nak? Mi a helyzet az érdekemberekkel? Hogyan lesz valaki példakép? Ilyen és hasonló kérdésekre keresünk választ, miközben a Starship Troopers, avagy a Csillagközi Invázió a heti kultfilm - a Spontán.Rádióban!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmail pont com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

WASP - Inside the Electric Circus
Touch - The Sweetest Victory
WASP - I Dont Need No Doctor
Linkin Park - Dont Stay

 

Olvasói levél:

"Köszönöm, hogy ilyen fasza rádiót csináltok, jól eltelik vele minden munkanap mostanában.Legutóbb a Mad Maxes adás volt és marha poén volt a vitátok.

Bunny,

Ezer Köszönet a sok tudásért amit átadsz nekünk. Bő négy éve kezdtem edzeni és a buildert találtam meg elsőként a neten, bele is merültem a cikkekbe,videókba. Mindig megerősítesz abban amit gondolok és, hogy igenis nem gáz a kisebbséghez tartozni mivel körülöttem a legtöbben kokszolnak, buliznak cigiznek és van aki már versenyzik is 1 év után mikor nulláról kezdte, ők a "menők". Én pedig (ektomorf) még nem tudtam 20 kilót sem felszedni, viszont ami van azért tudom, hogy megdolgoztam és az enyém, és nem fog hopp eltűnni ha valamiért nem tudok edzeni.Olyat is ismerek aki konkrétan megmondta, hogy szerinte nincs értelme koksz nélkül gyúrni, úgy le sem jár.

Amelyik volt versenyen a múltkor 1 hétig nem bírt menni, lefogadom hogy elbaszta a szurit és azt mondta hogy "a kemény edzés". Amelyik meg nem nyomja koksz nélkül annak egyszer megveregettem a vállát és odakapott, hogy jujj neee mert baromira fáj. Aztán elmondta, hogy valami gebasz volt és alig tudja mozgatni. Röhej, nem akarok ezek a majmok közé tartozni inkább 2x annyit szenvedek ugyanazért az eredményért. Köszönök mindent."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!