Superbody 2015 élőben

2015-10-24

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Superbody 2015 folyamatosan frissülő mélyszakmai tudósítás egyenesen a helyszínről!

Öröm a végére. Egyrészt vége van, ennek örülünk, mindenki nyert, főleg a bajnokok. Kormos Zoli is örül, mert megvárhatta az összes díjkiosztót, hogy felmehessen fotózkodni a két abszolút bajnokkal. Bár nem őszinte a mosolya. Szerencsére pörgős volt a verseny, mert ez egy igen megterhelő nap volt, de talán ez egy új kezdet is. 

A mai nap tanulsága: a testépítés él. Bármennyire erőlködik mindekni tönkretenni, ez a sport nem hagyja magát. Remélem jövőre még többen akarnak igazi férfi kategóriában színpadra állni.

 

 

Kaszás Bálint - Kormos Zoli - Arnold Gergely 

 

---------------------------------

 

 

Womens Physique végeredmény:

1. Besze Edina
2. Nagyné Rázsón Magdolna
3. Czotter Marianna
4. Kisnémet Andrea
5. Hosszúné Vörös Bettina

A Womens Physique kategória egyelőre még elég kiforratlan a magyar testépítő szcénában, ami abból is látszott, hogy kevesen voltak a mezőnyben és azon is, hogy a versenyzők számára sem volt teljesen világos, hogy mik a kategória követelményei. Ennek ellenére Besze Edina gyakorlatilag tökéletes fizikumot hozott, és toronymagas győzelmet aratott a kategóriában, ami messze a legjobb női divízió, és remélhetőleg a következő években kinövi magát. Reméljük a jövőben több versenyző lesz a kategóriában, ez ugyanis végre sport, nem  szépségverseny. 

 

---------------------------------

 


Grand Prix végeredmény:

1. Kormos Zoltán
2. Sántha Tamás
3. Bereczki Krisztián
4. Klincsák Péter
5. Schallai Zoltán
6. Horváth Ottó

A nap legörömtelibb fejleménye, hogy a (szó minden értelmében) legsúlyosabb kategóriában nemcsak szép számmal akadtak versenyzők, hanem ráadásul mind kőkeményen fel voltak készülve. Ennek köszönhetően masszív csata volt a címért, amit Kormos Zoli nyert annak köszönhetően, hogy romszáraz és tetőtől talpig a legkomplettebb fizikummal lépett a színpadra. Sántha Tomi így végül a második helyet kapta, de azt senki nem vitatja, hogy felső test tömegben nem volt ellenfele.

 

--------------------------

Demcsák Zsuzsa tévés bemondó a színpadon annak ügyében, hogy a Scitec Nutrition a Magyar Olimpiai csapat támogatója. Ez utóbbi nagyon szép, az már kevésbé, hogy Demcsák Zsuzsa azt mondta: most rajta sok ruha van, ezért nem tud feszíteni. Így lesz valaki felesleges jópofáskodással gyökér. 

 --------------------------------

 

Open végeredmény:

1. Kaszás Bálint
2. Kohári Richárd
3. Ménesi Norbert
4. Földvári Attila
5. Fekete Balázs
6. Krammer Levente

 

Kaszás Bálint megvédte az Open kategória bajnoki címét, míg tavalyi elsőszámú kihívója, Földvári Attila (aki mellesleg szintén ex Superbody Open bajnok) a negyedik helyre került. A mezőny viszont durva volt, csakhogy idén sem volt annyira egyben senki más, mint Kaszás Bálint, aki kiváló arányokkal és kondícióval elvitte a kupát.

--------------------------------

Újonc végeredmény:

1. Török Imre
2. Gönye Ádám
3. Lalusz István
4. Hernádi Csaba
5. Kun Norbert
6. Füzesy Szabolcs

 

----------------------------

Athletic végeredmény:

1. Arnold Gergely
2. Csordás Gergő
3. Sípos Gábor
4. Horváth Norbert
5. Német-Tóth Márk
6. Kenderes Gábor

 

Arnold Gergely, Az Athletic győztese szintén többszörös Superbody bajnok, kíváncsian várjuk, rászánja-e magát a kategóriaváltásra!

-----------------------------

Teenager végeredmény:

1. Fister András
2. Gerlai Attila
3. Horváth Péter
4. Dietrich Ádám
5. Nádházi Zoltán
6. Menczel Gyula


Abszolúte meghiúsult, hogy sikerüljün őket normálisan beállítani egy fotóra.

 

 Középen Fister András, aki idén másodszorra lett Superbody bajnok Teenagerben (Mellékesen 2013-ban második lett, nagyon érik már az Open/GP versenyzés!)

-------------------------------------

Womens Physique mozgóképben


------------------------------

Besze Edina magasan veri a mezőnyt. A Womens Physique nagyon jó kategória, bárcsak több versenyző lenne. Kevesebb picsáskodás, több sport. Ez nem szépségverseny. 

------------------------------ 

Nemsokára jön az egyetlen női kategória, ami érdekel mindket. Womens Physique - határozottan nem tévesztendő össze a férfi bikinivel!

-----------------------------

 Gp

Kösd fel a bugyit, nyomd full screenbe, de persze sehogysem fogja visszadni az élőt: Superbody Gp!

 

Athletic

-------------------------

 

Tinédzser

 

 

--------------------------------

 

Megjavult a mobilnet, jönnek a videók!

 

 

 Újonc:

 

---------------------------------

 

BESZARÁS!

Nem, nem egy Mr. Olympia. Ez csak Superbody. 

DE!

NEM LEHET MEGÖLNI A BODYBUILDINGET.

Kitalálhatnak akárhány buzeráns kategóriát, akármennyi picsarázást, a testépítés él. És ezt most be is bizonyította.

13 versenyző van a GP kategóriában, és mind felkészült. Brutál a mezőny. Kathi Béla teljesen megőrülve ordítozott a nézőtéren, szerintünk magához is nyúlt közben. Abban viszont nem tévedett, hogy a színpadon háború volt.

Elsőre ami látszik: Powerhuninak sajnos nem jött össze, sokkal szárazabbnak kellene lennie. De ez mindegy, mert akkor is a mi Hunink. Huni csak egy van, és nem érdekel minket, ha most nem kerül a top 3-ba.

Az élmezőny egyértelműen az idei év meglepetésembere, Kormos Zoli főszereplésével kezdődik. De van még: az Amatőr Olympián kevésbé, viszont itt nagyon villantó Sántha Tomi szintén Top 3 lesz. Az élmezőnyben fog még végezni B. Krisztián.  

Tovább jutott még Schallai Zoltán, Horvát Ottó és Klincsák Péter. De köszönjük a többieknek is, hogy igazi bodybuildinget mutattak a közönségnek.

 

 

Más: tudja-e valaki, hogy lehet az, hogy a regisztrációnál mindig a női kategóriákkal van baj?

 

 

---------------------------

Openben az esélyes úgy néz ki, megint Földvári Attila. A döntőbe jutottak még: Kaszás Bálint (Top 3 szerintünk), Ménesi Richárd, Kohári Richárd, Krammer Levente, Fekete Balázs.

------------------------------

 

Elképesztően unjuk ezt az évről évre való technikai balfaszkodást. Van egy pót-mobilnet, de az rohadt lassú. Nem biztos, hogy lesznek ebből videók még ma. 

Egyébként 136 versenyző van, ami kb. 30%-kal több, mint tavaly. A Superbody jobban teljesít! Van rendes GP mezőny is, ami nekünk a lényeg.

----------------------- 

A Superbody 2015 ismét élőhalottban jelentkezik. Itt vagyunk élőben, közvetítünk, de csak a döntőig egyrészt, másrészt lesz csúszás, és a videók frissek, de felvételről lesznek.

Drugs Bunny sok szeretettel üzeni mindenkinek, hogy beszart a fényképezője, ami rohadt hihetetlen, mert tegnap az egyik kamera szart be és nem megy a mobilnet sem. 

 

Tinédzser kategória

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!