Superbody 2016 élőben

2016-11-05

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Folyamatosan frissülő cikkünk élőben a Superbody 2016 helyszínéről!

 

Újonc-Open abszolút:

1. Szmereka László
2. Gönye Ádám
3. Varga Dániel
4. Völgyi Balázs
5. Hebó Bálint

 

Teenager-Athletic abszolút:

1. Fister András
2. Patócs Árpád
3. Dietrich Ádám
4. Vu Dinh Hugnh
5. Horváth Gergő

 

 

Grand Prix végeredmény:

1. Sántha Tamás
2. Nagy Levente
3. Klincsák Péter
4. Szanyi-Nagy Csaba
5. Páldi Gábor
6. Tóth Péter

 

 

 

Open végeredmény:

1. Szmereka László
2. Gönye Ádám
3. Varga Dániel
4. Török Imre
5. Bieder Alex
6. Karácsonyi Krisztián

 

 

 

Újonc végeredmény:

1. Vajda László
2. Völgyi Balázs
3. Hebó Bálint
4. Bóni Balázs
5. Kiss Tamás
6. Sebestyén Tamás

 

 

Athletic végeredmény:

1. Patócs Árpád
2. Király László
3. Vu Dinh Hugnh
4. Horváth Norbert
5. Pálmai Sándor
6. Keméndy György

 

---------------------------

 

 

Teenager végeredmény:

1. Fister András
2. Dietrich Ádám
3. Horváth Gergő
4. Ribarics Kristóf
5. Rakonczás Péter
6. Kaszás Márk

 

---------------------------

 

Újoncban a debreceni Cutler csapatának egyik kiválósága, Vajda László tűnik esélyesnek. Legalábbis sokkal esélyesebb, mint a többszörös erősember magyar bajnok Hajnal Tamás, aki szintén ide készült, de végül nem jött el.  Érdekesség, hogy itt indult a nem mellékesen naturál ex-erőemelő Sebestyén Tamás is.  Ő is a döntőbe jutott, de az élmezőnybe verekedni magát nincs esélye.

 

Az Open kategória nagyon komolynak ígérkezik, a mezőny erősen odab@szós, Annyira, hogy még a második kihívásba is szorultak kiválóan felkészült versenyzők.

Az első hely várományosa az elődöntők után Szmereka László lehet, aki kőkemény kondícióval és kiemelkedő arányokkal lépett színpadra. Keskeny derék, mély szeparáció, roppant szárazság, vastag combok és vaskos hajlítók - ez testépítés. Ugyan felül még kissé vékony, de egyelőre jól áll a szénája.

Karácsonyi Krisztián a legszárazabb viszont, talán az egész versenyen, nem csak a kategóriában. Ezzel még a győzelemre is bőven van esélye. A zsűrizés után még korai lenne elkiabálni bármit, de ahhoz tartania kell a formát a verseny végéig. Varga Dani eddigi legjobb formában volt, ez az első helyek egyikére elég lehet, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy ma bajnok lesz.

 

 A Grand Prix mezőnye a leginkább sokesélyes, ugyanis négy olyan versenyző van, akit a nap végén potenciálisan bajnokká avathatnak.

Páldi Gábor adottságai a legjobbak a mezőnyben, de kissé még vékony a GP sztenderdjéhez. Viszont legalább a dereka is vékony, az izmai kerekek, és alapvetően jó a struktúrája. Ezt viszont ellensúlyozza gyengébb pózolással, némi remegéssel és kissé vizes hátpózokkal.

Nagy Levente közben irtózatos izomérettséget mutatott, már-már Kiss Jenő magasságokba emelkedve. Struktúrában ugyan nem a legjobb a Superbody mezőnyében, és talán élesebb kondíciót is hozhatott volna, de a tömeg és minőség teljes mértékben ott van.

Sántha Tamás brutál kondiban és tömegben is ott van, azonban kissé derekas és adottságokban egyértelműen nem a legjobb. Az elvgézett munkában viszont ott van a szeren, nagyon könnyen bajnok lehet a mai napon, miután tavaly lemaradt a címről.

Szanyi-Nagy Csaba surranópályán támadott: elsőre szinte fel se tűnt senkinek, majd Sántha Tomi mellett hirtelen kiderült, hogy annyira egyben van, még az első helyet is elviheti. Nem a legszárazabb, nem a legnagyobb .s nem is a legjobb genetika, cserébe nála van a legkevesebb hiba, így neki is bármi benne lehet a pakliban.

 

Tinédzser

Újonc 

 

Open

GP 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!