Superbody 2017 hírek!

2017-08-29

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Megkezdődött a Superbody szervezése, így indítunk egy hírcsatornát, amin követni lehet az eseményeket!

Az idei Superbody jubileumi, a 20. lesz. Nem ez az oka azonban a drasztikus változásoknak, hanem hogy szakmailag és prezstízsben jóval  magasabb, mondhatni a régi szintre kerüljön a verseny.

Ennek érdekében számtalan változás lesz mind a szervezésben, mind a díjazásban.

A főbb pontok előzetesen és röviden:

- Idén már komoly pénz és tápkieg díjakkal kell számolni. 

- A helyszín a Kongresszusi Központ lesz, így jóval több nézőre is számítunk.

- Előnevezés lesz a profi szervezés megvalósíthatósága érdekében, a zenéket is előre el kell küldeni a nemsokára elkészülő regisztrációs oldalon.

- A verseny menete le lesz egyszerűsítve három blokkra: elődöntő, IFBB kategóriák, döntők. A blokkok nem keverednek, nem fogják fél nappal korábbi versenyszámok díjátadásai megzavarni a műsor menetét.

- Az elődöntőben Tinédzser 1-2, Újonc 1-2, Athletic 1-2, Open 1-2 kategóriák lesznek, a szokásos módon a versenyzők magassága alapján szétválasztva és arányosan két kategóiába osztva. GP délelőtt nem lesz.

- Nem lesznek felesleges abszolútok: az Open és GP önmagában abszolút kategóriaként fog működni a döntőben, komoly pénzdíjjal. (A tervek szerint a GP különösen brutális díjazású lehet.)

- Nem kell a versenyzőknek reggeltől kint lenni, hanem a ketgóriájuk előtt adott idővel kell érkezni.

- Regisztráció (és erősen feláras helyszíni nevezés azoknak, akik nem neveztek előre) a Scitec Goldban lesz a verseny előtti pénteken.  Értelmeszerűen regisztráció, mérlegelés, nevezés a verseny napján már nem lesz, mostantól nem kell reggel a hidegben sorba állni. 

- Sajtótájékoztató, bírói sorsolás, versenyzői interjúk, közönségtalálkozó a pénteken a Scitec Goldban.

- A verseny pontozási rendszere módosítva lesz a manipulációk teljes kizárása érdekében. Atombiztosan tiszta versenyre számíthatsz!

- A bírók sorsolva lesznek a kategóriákba.

- Megszűnik a hobbifotósok áradata, fotózni csak engedéllyel, akkreditációval lehet a kijelölt sajtós helyekről. 

- A Kongresszusi Központ előterébe expo jelleggel komoly kiállítókat és programokat tervezünk.

 

-----------

 

 

 

Megvan a Superbody díjazása!

Az össze kategória rendesen meg lett "fejelve" és nagy kategóriák bajnokai komoly pénzdíjakat is kapnak. A győztes mindent visz, de a többiek sem járnak rosszul! 

 

Teenager - Újonc - Athletic abszolút díjazás: 

1. helyezett: 200+150e Ft kp. (350 ezer!), 100e Ft tápkieg, 1 év tiszteletbeli Team Scitec tagság havi 50e Ft tápkieg támogatással (600e),     összesen: 1.050.000 Ft értékű díjazás!

2. helyezett: 150e Ft kp., 80e Ft tápkieg

3. helyezett: 100e Ft kp., 60e Ft tápkkieg

4.-6. helyezett: 50e kp., 50e tápkieg

Open díjazás:

1. helyezett: 300+150e Ft kp. (450 ezer!), 100e Ft tápkieg, 1 év tiszteletbeli team Scitec tagság havi 50e Ft tápkieg támogatással (600e),     összesen: 1.150.000 Ft értékű díjazás!

2. helyezett: 150e Ft kp. 80e Ft tápkieg

3. helyezett: 100e Ft kp. 60e Ft tápkieg

4-6. helyezett: 50e kp. 50e Ft tápkieg

Gp díjazás:

1. helyezett: 500+200 e Ft kp. (700 ezer!), 100e Ft tápkieg, 1 év tiszteletbeli team Scitec tagság havi 50e Ft tápkieg támogatással (600e), összesen: 1.400.000,- Ft értékű díjazás!

2. helyezett:300e Ft kp., 80e Ft tápieg

3. helyezett: 200e Ft kp., 60e Ft tápkieg

4-6. helyezett: 100e Ft kp., 50e Ft tápkieg


A T, U, O, összetett kategóriák tápkieg díjat kapnak, valamint az IFBB kategóriák is. Ezen informácókat ez a lista nem tartalmazza, megtekinthető majd a részletes versenykiírásban.


Az adatok csak irányadóak, elírás és változtatás jogát fenntartjuk! 

----------

 

 

 

 

 

Superbody barnítás!

A sok jó hír mellett sajnos akad rossz hír is. A Kongresszusi Központ exkluzív környezet, amelynek állagmegóvása azért nagyon fontos, mert a szervezők inkább a díjazásra szánták a költségvetést, nem renoválásra.

Emiatt nagyon kell ügyelnünk, hogy semmi ne legyen összebarnítózva. Ezért hozta meg a szervező csapat azt a fájdalmas döntést, hogy idén a Dream Tan barnító használata nem megengedett és ezt szigorúan ellenőrizni is fogja a személyzet.

Köszönjük a megértést!

 

------------

 

Superbody 2017 jegy elővétel!

Működik a Superbody elővételi jegyvásárlás a Ticketportal weboldalán. Érdemes sietni, mert szeptemberben jóval olcsóbb!

KLIKK IDE!

 

------

 

 

 

 

 

Új, fontos pózolási szabály!

 

 

Újabb fontos szabály kerül bevezetésre a Superbody verseny menetében. Ugyan a szabályokat senki sem szereti, de az elmúlt évek balettművészeti performanszai miatt szükséges egy új szabályt hozni a kötelező pózok bemutatásakor.

Az idei versenyen kötelező lesz a pózokat vezényszóra bemutatni annak érdekében, hogy minden versenyző egyszerre tartsa a pózokat. Ez szükséges a helyes értékeléshez, hiszen a bírók nem tudják összehasonlítani a versenyzőket, ha az egyik még a (felesleges) művészi átmenettel van elfoglalva és még el sem kezdte bemutatni, miközben a másik versenyző már befejezte és elengedte a pózt.

A reális összehasonlítást érdekében minden összehasonlításról célfotó jellegű kép fog készülni. Aki a megadott jelzésre nem mutatja be az adott kötelező pózt, súlyos szankcióra számíthat. (Ti. nonszensz, hogy ez elmúlt években nem lehetett egy versenyen az egymás mellett álló hat versenyzőt úgy lefotózni, hogy mindegyik normálisan tartsa a pózt és a képen összehasonlíthatóak legyenek.)

Kérjük a versenyzőket,  hogy gyakorolják a pózolást, a versenyt illetően pedig a pózok megfelelő bemutatására készüljenek, valamint hogy azokat minél gyorsabban prezentálni és megfelelő ideig kitartani legyenek képesek a vezető bíró felszólítására.

----------

 

Fogynak a jegyek, érkeznek a nevezések!

Remélhetőleg már mindenki tudja, hogy idén a Superbody egy sor kényelmi intézkedést is kínál a versenyzőknek és a látogatóknak.

Az előnevezés szükségessége azt gondoljuk, nem kérdés: a verseny sokkal jobban szervezhető, ha előre be tudjuk osztani a kategóriákat és a versenyzőknek is sokkal kényelmesebb, hogy nem kell reggel a hidegben sorban állni az épület előtt.

Ennek megfelelően már érkeznek be a nevezések szép sorban, így valószínűleg az előnevezéses rendszer tökéletesen be fog válni. Persze ez nem jelenti azt, hogy a nevezést érdemes az utolsó pillanatig elhalasztani!

A nézők pedig szerencsére már most élnek az elővételi lehetőséggel, így már fogynak a jegyek. A jegyvásárlást szintén nem érdemes halogatni, mert amíg a versenyzői regisztrációs lehetőség biztosan nem fog elfogyni, a jegyekkel akár ez meg is történhet!

Itt tudsz jegyet vásárolni

Itt tudsz nevezni 

 

 --------

 

Sajtó akkreditáció

Mostantól lehet regisztrálni sajtó akkreditációért. Sajtós tevékenységet kizárólag sajtó akkreditációval lehet végezni a rendezvényen és csakis a kijelölt helyen. Ennek oka, hogy kénytelenek vagyunk felszámolni a színpad előtti tülekedést, a senki által nem hívott és nem engedélyezett önjelölt fotósok és mindazok tevékenységét, akik zavarják a hivatalos fotósok és videósok munkáját.

A nézők számára is szigorúan tilos lesz előremenni és alkalmatlan kompakt géppel, telefonnal, kenyérpirítóval fotózni még akkor is, ha haver/rokon van a színpadon. Magáncélra fotózni mindenkinek az ülőhelyéről, illetve az előtérben lehet, a rendezvényterem közlekedő részt, sajtóhelyeket, hivatalos fotós állásokat igénybe venni, eléjük menni, a többi nézőt a színpadra látásban akadályozni szigorúan tilos. Kérjük ennek megértését!  

Kérjük sajtó akkreditációért ne jelentkezzen az, aki nem sajtótermék munkatársa és/vagy nincs megfelelő felszerelése!

Sajtó akkreditáció igénylése itt!

 

 --------

 

Nem fogsz unatkozni a mini expón sem!

A Supebody eseményei nem csak a színpadon fognak zajlani. Az előtérben mini expo lesz, különféle kis versenyekkel, programokkal, bemutatókkal. A Mens Mentis edzőgépei mellett exkluzív autók és motorok is ki lesznek állítva és szerveztünk ezzel kapcsolatosan egy játékot is: aki mindegyik kiállítónál lefényképezi magát és feltölti valamelyik saját közösségi oldalára, ajándékot kap!

 

--------

 

Debütál az Amino Charge!

 

A Superbody-n lesz a bemutatója az Amino Charge-nak, amelyből vagy 100 darab ki is lesz osztva a nézők között, így nagy esély van szerezni egyet. Az Amino Charg egy edzés közbeni formula, amelynek célja az, hogy az intenzív, kimerítő edzés során még egy löketet adjon a sikeres teljesítés érdekében!

 

-----------

Lesz normális kaja a Superbodyn!

 

Rutinos versenyre járók tudják, hogy egy ilyen monstre programnál nagyon nagy probléma tud lenni az étkezés kérdése. Sajnos a rendezvényközpontok általában a szendvics-sütemény vonalon mozognak, az eddigi Superbodykon sem volt az a kérdés megoldva. Most azonban nagyon jó hírünk van: a helyszínen a büfét biztosító Novotel bevállalta, hogy csirke-rizses kaját kínál. A Kongresszusi Központ főbejárata előtt pedig az NPK Charolais csapata fog hamburgerezőt üzemeltetni a szokásos kiváló minőségű marhahússal, büfésátorban.

 

---------

 

Alakul a jegyeladás, a nevezések és a program!

Már egy komplett verseny mezőny leadta a nevezését, de még ezen a héten, október 29. vasárnapig még lehet előnevezni. Jövő héttől a nevezés csak a  regisztráció napján, november 3.-án pénteken 14.00-19.00 óráig lehetséges a Scitec Goldban.

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy a verseny napján, szombaton NINCS NEVEZÉS, semmilyen körülmények között sem.

Addigra az adminisztráció le lesz zárva, semmilyen regisztrációs infrastuktúra a helyszínen nem lesz.

Aki nem nevezett és regisztrált november 3. péntek 19. óráig, az a versenyen nem tud elindulni. 

Kérjük az összes edzőt, versenyfelkészítőt és versenyzőt, hogy a fentieket vegye tudomásul és lehetőség szerint terjessze ezt az információt, valamint ha eddig nem tette meg, OLVASSA EL A VERSENYKIÍRÁST!

 

Meglepően jól alakult a jegyeladás, az elővétel a vártnál sokkal nagyobb siker lett.

Hamarosan közzétesszük a részletes programot és az expo programját, ahol különböző kis versenyekkel, játékokkal és  aktivitásokkal táplálékkiegészítő csomagot lehet nyerni azon felül, hogy minden jeggyel rendelkező néző Amino Charge tesztajándékot fog kapni.

 

 

Rekord jelentkezés!

Nincsenek pontos adataink, de az biztos, hogy az elmúlt tíz évet tekintve rekordot döntött a Superbody nevezők száma - és még az előnevezés sem zárult le!

 

Senki sem egy haza üres kézzel a Superbodyról!

Úgy néz ki, minden idők legnagyobb Scitec Nutrition termék ajándékozási akciója lesz. Elképesztően sok ajándék és nyeremény a nézőknek is! 

 

---------

 

Közlemény az ún. "IFBB kategóriákkal" kapcsolatban

 

A Superbodyval kapcsolatban több félreértés kering a köztudatban, amelyet ezúton kívánunk tisztázni. 

- A Superbody a Scitec Nutrition szövetségektől és kluboktól független versenye.

- A Superbody verseny a Superbody szabályrendszerén alapul.

- Az ún. IFBB kategóriák alkalmazása azt jelenti, hogy ezen kategóriákban az IFBB sztenderdek szerint zajlik a verseny
(pl. pózolás, kategóriák), de az alapvető versenyszabályok és a kiértékelés a Superbody szabályzat szerint történik. 

- Az IFBB kategóriákra ugyanúgy vonatkozik minden alapvető Superbody szabály: a bírók ugyanúgy sorsolva lesznek, mint a többi kategóriában, és a pontozólapokat ugyanúgy közzé fogjuk tenni. 

Azok kedvéért, akik eddig ezen információk miatt "nem mertek" nevezni, az

előnevezési határidőt meghosszabítjuk november 1. éjfélig.

Demeter Attila versenyigazgató, Scitec Nutrition 
Kovács "DB" Zsolt szervező, BodyBuilder Webmagazin

 

-------

 

 

Senki sem akar lemaradni a Superbody-ról!

 

Elképesztő mennyiségű nevezés érkezett a Superbody-ra! A Superbordy színvonala mindig a legjobb volt, de most már versenyzők mennyiségét tekintve is VB szintű a rendezvény. Közel annyian neveztek, mint a nyári NAC VB-re, pedig ez "csak" országos verseny - nem pedig 20-30 ország versenyzői!

Egy biztos: soha nem neveztek még ennyien egynapos, nem nemzetközi testépítő versenyre Magyarországon.

 

Az elővételes jegyeledás is felülmúlt minden előzetes elképzelést!

Ez már szinte biztos, hogy parkolni nem lesz egyszerű ezért van pár praktikus javaslatunk:

- Aki autóval érkezik, lehetőleg ne egyedül tegye, hanem szervezze össze az ismerőseit egy autóba. Kicsit könnyebb lesz egy autóval öt személynek parkolni, mint öt autónak!
- Próbáljatok parkolóhelyet nézni a környező utcákban, a parkolás a kerületben szombaton ugyanis ingyenes, a Kongresszusi Központ Parkolója viszont fizetős. 
- Fizetős parkolási lehetőség van a MOM Parkban is, onnan 5 perc gyalog.
- Ha mégis a BKK előtt szeretnétek parkolni, lásd. első pont és napijegyet vegyetek.
- Ha lehetséges, szervezzétek az utat BKV-val. A helyszín a BAH csomópont és a MOM Park közvetlen közelében van. Eljutni ide legegyszerűbben a Déli Pályaudvarból piros metróval és 61-es villamossal lehet,
egyéb útvonalak pedig itt elérhetők.

 

 

 

--------

 

Szabad-e a Superbodyn nézőknek fotózni?

 

Jött egy pár kérdés ezzel kapcsolatban, és természetesen szabad. A sajtó akkreditáció kérdés nem azt jelenti, hogy csak sajtósoknak szabad fotózni, hanem azt, hogy a sajtósoknak külön sajtóhelyeket biztosítunk.

Vannak azonban szabályok, amivel szeretnénk megszüntetni azokat az anomáliákat, amelyekkel egyes nézők akadályozták a sajtó és a szervezők munkáját. Nonszensz, hogy a levegőbe tartott telefonok, tabletek, a fotósok és a színpad elé beálló nézők takarják a hivatalos fotósok és videósok szabad rálátását. 


A nézőtéri fotózásra videózásra a következő szabályok vonatkoznak:

1. Mindenki szabadon fotózhat videózhat ülve, az ülőhelyén, de kérjük az eszközt fejmagasság fölé nem emelni, hogy ne zavarjuk a mögöttünk levők kilátását. 

2. A kordonokhoz előre menni tilos és onnan állva felvételeket készíteni tilos.

3. Minden olyan helyen szabad fotózni videózni, ahol másokat nem zavarunk a kilátásban.

4. A nézőtéren és a versenyzők/személyzet számára fenntartott területeken (pl. backstage) kívül bárhol lehet fotózni/videózni.

5. A biztonsági személyzet szükséges esetén intézkedni fog.

 Köszönjük mindenkinek a szíves megértést!


A Superbody élményét kár elveszegetni megfelelő felszerelés híján használhatatlan felvételek készítésére.

Aki az események helyett a pl. telefonját figyeli, saját magát fosztja meg attól az élő élménytől, amit semmilyen, még egy profi felvétel sem ad vissza.

A versenyt, a hangulatot élvezni kell és szurkolni. Sajnos a komoly nézőtéri szurkolás hagyománya már kikopott, de a szervezők célja ennek újraélesztése: azon dolgozunk, hogy a Superbody felejthetetlen legyen mind a nézőknek, mind az általuk biztatott versenyzőknek.   

A közhiedelemmel elllentétben a verseny nem csak az edzőteremben dől el. Nagyon sokat számít, hogy a versenyző hogyan prezentálja magát a színpadon.

Gyere el a Superbodyra és motiváld a versenyzőket, hogy kihozzák a maximumot magukból - a bajnok velünk, szurkolókkal együtt lesz igazán bajnok!

 

 --------

 

 

 

Kik lesznek a Superbody mini expo-n?

 

Ha ez nem is lesz egy őszi Muscle Beach, de egy csomó géppel jelen lesz a Hoist gépek kizárólagos forgalmazója, a Cutler Gymek beszállítója, a Mens Mentis. Köztük űrtechnika kardiógépekkel és brutális hosztesszekkel.Mindet kipróbálhatod!

Ott lesz a legendás Atlas az új tárcsasúlyos gépeivel. (Aki esetleg nincs képben, régen az Atlas volt a mérce: ha egy teremben Atlas gépek voltak, tudtuk hogy érdemes bemenni.) 

Mivel nemrégiben volt egy olyan Scitec Nutrition akció, amiben egy Mustangot lehetett nyerni, ezen akció "emlékére" kihozunk párat Magyarország legdurvább tuning Ford Mustangjaiból, köztük egy olyat, ami 1000 lóerő felett van.

Ott lesz a Monsters Customs egyedi Harley-Davidson motorokkal.

Ott lesz a Teslaelmeny.hu egy Teslával, akik egy élményvezetést fognak kisorsolni.

Ott lesz az Állatmentő Liga.

Ott lesz Toldi Zsuzsi a Beyond ruhamárkával.

Természetesen lesz Scitec Nutrition stand is.

És egyúttal lesz egy fényképezős játék is: fotózd vagy fotóztasd le magadat legalább 5 kiállítónál (a lényegnek látszania kell a háttérben), töltsd fel/oszd meg, majd mutasd be a Scitec standon és Scitec Nutrition ajándékot kapsz!

 

----------

 

 

Meddig lehet elővételben jegyet venni?

 

A jegyelővétel nem fog leállni a verseny napjáig, de szombaton már nyilván személyesen érdemes jegyet vásárolni a helyszínen. Az érdeklődésre jellemző, hogy elővételben annyi jegy elfogyott, amennyi pár éve még az össz jegyeladás volt, márpedig arra számítunk, hogy a helyszínen még többen fognak jegyet venni, mert elővétel most van először.

A VIP jegyvásárlók (csak elővétel) VIP helyet (első VIP sor) kapnak, exkuzív profi fotózást a sztárvendéggel a backstage fotóstúdióban,  Scitec Nutrtion ajándékcsomagot és étkezési kupont.  A VIP jegyek száma erősen limitált!

Itt tudsz jegyet vásárolni

 

---------

 

 

Superbody 2017 bírók listája

 

Superbody bírók:

Kenderes Attila
Taksonyi Erika
Kathi Béla
Serfőző Tamás
Láng Tamás
Láng Peti
Zimmermann Ferenc
Zimmermann Ferencné
Vida Zoltán
Oleg Procenko
Balogh Sándor
Jeskó Tamás


Tartalék: Lantos Johnny, Brandon Curry, Brandy Leaver

IFBB bírók:

Koós Katalin
Leányfalvi Ferenc
Berkes László
L. Kovács Andrea
Messe Zsuzsa
Veres Tamás
Turós György

Azaz összesen 20 bíró lesz.
 
 
 
---------

 
 

Visszahozzuk a legendás Superbody versenyzőket!

 

Remélhetőleg hagyományt teremtünk azzal, hogy visszahozzuk a Superbody legendás versenyzőit. 20 év alatt ugyanis több versenyzői generáció "nőtt fel" a Superbodyn és vannak köztük olyanok, akik vagy a kezdeteknél letették már a névjegyüket és fontos személyiségeivé váltak az eseménynek, vagy sokszor indultak és éveken át jelen voltak, szinte a Superbody arcaiként.

Ilyen személyiségeket hívunk a színpadra november 4.-én - természetesen a teljesség igénye nélkül, hiszen jövőre is lesz Superbody!

A meghívott vendégek: Lantos Johnny, Serfőző Tamás, Nagy Orsi, Lénárd Lajos, Illés Norbi, Remzső Feri és Vékony Zoli.

Remzső Feri üzenete:

 

  

 

------------


 

 

 Kik lesznek a műsorvezetők a Superbodyn és kik lesznek a Mustangok? 


A Superbody műsorvezetői egész kis csapatot alkotnak idén: Faragó Melinda (Fitt Mánia), Bodó Imi és Vörös Zoli lesznek.

Az expo területen Kathi Béla, Drugs Bunny és Vörös Zoli.

Nem olyan régen Ford Mustang GT-t lehetett nyerni Scitec Nutrition termékkel, ezért hozunk pár Mustangot, de nem a nyereményautót!

A Mustangok a DF Tuningtól érkeznek, meglehet köztük lesz ez is: (update: nem, egy sárga és egy fekete lesz a zöldön kívül)

 

 600 lóerő alatti Mustangot garantáltan nem hozunk, de lesz 1000 lóerős is - ez a zöld itt lent!

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

Ma regisztráció és helyszíni nevezés


A sajtóregisztrációt lezártuk!

Versenyzői regisztráció:

 

Helyszín: Scitec Gold, Lurdy ház, Crossfit terem

Időpontok:

Helyszini nevezés: 14.00-19.00

Regisztráció:14.00-19.00

Bírói sorsolás: 19.00

Helyszíni nevezés: azoknak, akik nem tudtak/nem akartak online nevezni, ez a lehetőség adott helyszíni nevezésre.

Regisztráció: minden már benevezett versenyző a regisztráció során kapja meg a jóváhagyást a kategória besorolásra és a rajtszámot, valamint az időpontot, hogy mikor kell kijönnie a versenyre.

A regisztrációnál minden versenyző eligazitást fog kapni az érkezésről, bejutásról, verseny menetéről és egyéb felmerülő kérdésekről.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a verseny napján nincs lehetőség sem nevezésre, sem regisztrációra!

 

Jó hírünk is van: a meghirdetett díjazáson felül a női kategóriákba  Toldi Zsuzsi ruhamárkája a Beyond és a Judy Fox is ajánlott fel díjakat!  

 

----------

 

 

Superbody 2017 bírói sorsolás

 

Megtörtént a bírói sorsolás, a következők a kategóriabeosztások:


Superbody kategória elődöntők:

Athletic: Láng Tamás, Zimmermann Ferenc, Zimmermann Ferencné, L. Kovács Andrea, Veres Tamás, Oleg Procenko, Kathi Béla

Újonc: Kenderes Attila, Turós György, Serfőző tamás, Koós Katalin, Láng Péter, Taksonyi Erika, Vida Zoltán

Open: Leányfalvi Ferenc, Berkes László, Balogh Sándor, Jeskó Tamás, Kathi Béla, Láng Péter, Serfőző Tamás


IFBB kategóriák:

Bikini F. Junior: Berkes László, Láng Péter, Balogh Sándor, Veres Tamás, Koós Katalin, Leányfalvi Ferenc, L. Kovács Andrea

Bikini Fitness: Turós György, Messe Zsuzsanna, Zimmermann Ferenc, Balogh Sándor, Veres Tamás, Berkes László, L. Kovács Andrea

Wellness: Koós Katalin, Kathi Béla, Serfőző Tamás, Leányfalvi Ferenc, Veres Tamás, Berkes László, L. Kovács Andrea

Body Fitness: Turós György, Messe Zsuzsa, Jeskó Tamás, Kathi Béla, L. Kovács Andrea, Leányfalvi Ferenc, Veres Tamás

Mens P. Junior: Balogh Sándor, Zimmermann Ferenc, Berkes László, Koós Katalin, Veres Tamás, L. Kovács Andrea, Leányfalvi Ferenc

Mens Physique: Oleg Procenko, Taksonyi Erika, Turós György, Messe Zsuzsa, Berkes László, L. Kovács Andrea, Veres Tamás


Superbody kategória döntők:

Tinédzser: L. Kovács Andrea, Jeskó Tamás, Turós György, Oleg Procenko, Láng Tamás, Vida Zoltán, ZimmerMann Ferencné

Athletic: Koós Katalin, Veres Tamás, Taksonyi Erika, Zimmermann Ferenc, Kenderes Attila, Balogh Sándor, Oleg Procenko

Újonc: Oleg Procenko, Jeskó Tamás, Zimmermann Ferenc, Serfőző Tamás, Messe Zsuzsa, Kenderes Attila, Turós György

Open: Vida Zoltán, Veres Tamás, Berkes László, Balogh Sándor, Taksonyi Erika, Láng Tamás, Kathi Béla

TUA abszolút: Láng Péter, Zimmernann Ferencné, L. Kovács Andrea, Koós Katalin, Kathi Béla, Kenderes Attila, Balogh Sándor

GP: Vida Zoltán, Láng Tamás, Zimmermann Ferenc, Berkes László, Serfőző Tamás, Turós György, Taksonyi Erika


Kathi Béla egyéb elfoglaltsága esetén a szervezők Vida Zoltánt jelölték ki helyettesítő bírónak, amennyiben nincs kijelölve abban a kategóriában.

Tartalék bírók: Lantos Johnny, Brandon Curry, Brandy Leaver

A bírók sorsolása tanúk előtt történt és videofelvétel készült.

 
   

 ----------

 

 

Superbody 2017 programterv

Figyelem! A programot nem lehet pontosan meghatározni, előre és hátrafelé is előforulhatnak csúszások. Kérjük a versenyzőket hogy 3 órával a kijelölt időpont előtt jelenjenek meg a helyszínen. (Kivéve az első kategóriák.)

 

ITT TUDOD MEGNÉZNI!

 

Felhívjuk a Tinédzser és a Grand Prix kategória figyelmét, hogy ők a délutáni programba vannak beosztva, T és GP elődöntő nem lesz!

 

 

 

 

 

SUPERBODY 2017 EREDMÉNYEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!