Szakács Sanyi 2011 őszén visszatér!

2011-06-27

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
2011 ősze igazán izgalmasnak ígérkezik. Nem csak mert rekord számú Peak versenyző lesz, hanem mert egy korábbi bajnok is visszatér a színpadra, tovább erősítve a csapatot. Igen! Szakács Sanyi ősszel ismét megmutatja magát a színpadon.

 

Szakács Sanyit 2007 februárja óta szponzorálja a Peak Performance Hungary, aki azóta is a csapat aktív tagja. A Peak pécsi versenyzői gárdáját irányítja, valamint különféle rendezvényeinken is rendszeresen találkozhatnak vele rajongói.

Szakács Sándor eredményei:

2005: Mátra kupa masters, 1 hely.

2006: Superbody, 2 hely.

2006: Aréna kupa, -90kg 1 hely.

2007: Bodysport kupa, 2 hely.
2007: Temesvár, 3 hely.
2007: Superbody, 2 hely.

2007: Strong man és bodybuilding verseny, 2 hely.

Most pedig úgy fest, tovább bővül ez a szép eredmény lista. Az exkluzív interjúból mindenre fény derül.

Mikor és miért döntöttél úgy hogy ősszel ismét színpadra állsz? És egyáltalán miért hagytad abba a versenyzést?

Több szempontot vettem figyelembe.

Egyrészt a Peak már 4 éve támogat és szeretném ezt meghálálni egy jó őszi versenyzéssel. Sajnos a vállam nem tökéletes és úgy gondoltam mielőtt megműttetem, előbb versenyzem még. Hátha utána már soha nem lesz rá lehetőségem.

Másrészt a 8 éves lányom még nem látott élőben a színpadon, és ezt szeretném pótolni.

Azért hagytam abba, mert három év folyamatos versenyzés sok volt. Teljesen kiégtem, elveszítettem a motivációmat. Most úgy érzem készen állok az újabb kihívásokra.

Milyen versenyeken tervezel indulni?

Még nem tudom pontosan mely versenyen/versenyeken indulok, de szeretném magam kipróbálni masters kategóriában, valamilyen nemzetközi szinten. Illetve, az itthoni nagyobb versenyeken is elindulnék a fiatalok ellen. Pontosan mennyit bírok az majd menet közben kiderül.

Az őszi szezon után tervezel további versenyeket?

Verseny után, novemberben műtét vár rám. Szerintem tartok egy kis pihenőt. Ha a műtét után minden rendben lesz és az anyagiak, valamint a Peak is mellettem áll, szerintem megyünk tovább.

Hogyan készülsz a versenyre (edzés, étkezés)? Illetve, miben különbözik a mostani felkészülés az eddigiektől?

Mindenben változtatok. Több időd adok magamnak a felkészülésre. Most biztos fogok kardiózni is, mert eddig soha nem tettem. Bátrabban fogok táplálkozni. Ezalatt azt értem, hogy több szénhidrátot viszek be az eddigiekhez képest, plusz a Peak egész termékpalettáját végig fogom enni. Az is lehet, hogy az utolsó héten nem fogok csak fehérjézni és utána szénhidráttal töltögetni, mert nagyon ellaposodom. A versenyek előtt 2 héttel sokkal jobb és teltebb voltam mindig, mint a színpadon.

De ez még változhat menet közben!

 

(x)


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!