Szakács Sanyi kopasz lesz?

2011-10-26

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Mit mondott doktor úr, gyík? Nem uram, rák!

 

Sanyi nem rákos, sőt, semmi baja nincs, legalábbis fizikailag. A mentális dolgokat meg tudjuk (kettyós), ennek egyik szép példája az is, hogy egy fogadalommal készül a  Superbody Gp kategóriájára: ha nem lesz az első háromban, ott, a színpadon kopaszra nyírja a haját. 

Mi a stúdiónkból biztosítjuk az áramot, hosszabbító be lesz készítve, és erősen reménykedünk, hogy nem csak hárman indulnak a GP2 kategóriájában. Sanyi persze nem hülye, biztosra megy, hiszen szenzációs formát hozott eddig.

Persze mi is biztosra megyünk, így ha esetleg mégse sikerülne a tranzakció (pedig most a fél ország azért drukkol, hogy ne jusson be), akkor is bemutatjuk magasan képzett grafikusaink segítségével, hogyan fog kinézni Sanyi, ha nem sikerül.

UPDATE: félereértettük  a helyzetet, ezárt Sanyi máris jelentkezett. Ő szeretne kopasz lenni!

"Ha benne leszek az első háromban akkor örömömben letolatom.(ha lehet inkább 2mm)
Ha,nem leszek miért tenném,elég lesz a bánatom,még rúgjak magamba még  egyet!"

Így most sajnos nagyot fordult  a kocka: azért kell drukkolnotok, hogy Sanyi benne legyen az első háromban - ez azért talán könnyebben fog menni!

 

 

 

 

 

(x)

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!