Szemináriumok Vörös Zolival!

2009-07-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Hétvégén Kazincbarcikán és Miskolcon jártunk, sűrű szombatot tartva amely során két szemináriumot is tartottunk. Érdekes, de úgy alakult hogy egyáltalán nem ugyanolyan volt a kettő esemény! Az egyik helyszín a Kazincbarcikai City Gym volt, ami egy elég komoly terem - bár nem vagyok helyi viszonyokkal tisztában - megkockáztatom a környék legjobb terme lehet. Ami szimpatikus volt - és akinek a meghívást is köszönhetjük - hogy a terem tulajdonosa, Réti Nagy Róbert nem wellnesshülyeséggel akar pénzt keresni, hanem maga is sportolóként a komolyabb célok felé próbálja terelgetni a terem közönségét.

 


 

 Ennek sikeressége és az hogy megéri-e a befektetett energia, már más kérdés - tekintve hogy az érdeklődők nagy része külsős volt és a komolyabban edző helyi törzsgárda nem látta szükségét annak, hogy egy ilyen szemináriumon részt vegyen és Vörös Zolival találkozzon!

A hallgatóság inkább lelkes fiatalokból állt, így Robi segítségével kissé tudományosabb vizekre is evezve próbáltuk felnyitni olyan alapfogalmakkal kapcsolatosan is a szemüket amelyet sokan hanyagolnak amúgy

Ezt követően gyakortatilag kérdezz-felelek alapon végivettűk a gyakorlatokat amelyek általában problémát okoznak.

Pillanatok alatt elröppent az idő és amilyen gyorsan belemelegedtünk a dopping témába - mert élőben akár erről is szó eshet, bár nem éppen pozitív felhanggal - olyan gyorsan el is kellett távoznunk enni - éhhalál ellen - majd vissza Miskolcra a MU-PY Gym felé.

A MU-PY egy jóval kisebb terem ezért határozottan megijedtünk látván a tömeget - ezek a szemináriumok általában kiscsoportos foglalkozás jelleggel mennek, itt pedig komoly gond volt majdnem azzal, hogy hogyan férünk el a teremben!

Semmiféle előadás jellegre itt nem volt idő, bár Zoli amúgy sem is kultiválja az ilyesmit ez inkább az én reszortom - szerencsére akadt több lelkes kérdező akik hamar továbbpörgették az eseményeket az edzéstechnikai okosítás felé,így simán elrepültek az órák a gyakorlatok bemutatóival, a problémás páciesnek betanításával és a közbeszúrt kérdésekkel, amelyek egész jók voltak - csak a virslivel és párizsival diétázó csajnál szakadt le az arcom egy pillanatra, aki órabérben méri a hasazást is és csodálkozik hogy nem jön a siker, úgyhogy volt legalább egy valaki aki garantáltan nem szeret minket!

Volt nálunk pár termékminta amit pillanatok alatt kiosztottunk és elmondtunk pár titkot, pl. azt hogy mi lesz a közeljövő sikerterméke, de erről én jobban szeretek személyesen beszélni, mert marhára reklámszagúnak néz ki a dolog amit erősen kerülnék!

Gondolom nem meglepő hogy - bár a mindkét helyen kajára is meghívtak minket - azonnal megrohamoztuk a szállásunkhoz közeli éttermet, már csak azért is, mert bár vagy 4 kiló csirkével érkeztünk, a kaja szénhidrát részét sikerült otthon hagyni ügyesen, március 15-én pedig sztrájkolt a teszkó!

Köszönet a MU-PY GYM-nek és a City GYM-nek a meghívásért és azért, mert hajlandóak akár némi anyagi áldozatot hozni egy ilyen rendezvény kedvéért!

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!