Sztárrádió Bodó Imivel

2016-08-22

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Bodó Imivel együtt háromfősre bővültünk, és amikor a csajok nem voltak a szobában, beszéltünk a farokgombáról, a sz@rás lehetséges pozícióiról, a testépítő levesről, a kereskedelem fortélyairól és minden állatságról, ami belefér a BB.Rádióba!

 

 

Töltsd le! / Hallgasd meg!

 

Elérhetőség:

bodybuilderradio kukac gmél dot com

 

Trekklista: (az előző adáshoz)

Electric Boys - Groovus Maximus
Extreme - Get the Funk Out
Europe - More Than Meets the Eye
Ted Nugent - Cat Scratch Fever

 

Olvasói levél:

"Először is szeretném megköszönni a rádiókat. Számomra bőven többször hallgatható minden adás. Imádom a valós érték közvetítést. Gyakorlatilag az egyetlen "média" tevékenység amit rendszeresen követek.

Rengetegszer kezdenék bele levélbe, de mindig hosszúra sikeredik, most csak egy megjegyzés lenne ami egyből fülön ütött.

Hurka jegyezte meg, hogy nem érti miért van szakács és felszolgáló hiány főleg a Balatonon.

Nagyon egyszerű (saját és ismerősök általi tapasztalat) Inkább dolgozik bárhol máshol ezen a területen bárki, mivel minden tulajdonos a 2 hónapos szezonon akar meggazdagodni egész évre. Ezt egyszerűen megoldva kevés embert alkalmaznak, azt napi akár 20 órákra fix bérrel heti 6-7 napon. Így annyira nem buli 300 forintos nettó órabérért szarrádolgozni magad. Ha a borravalódat megkapod szerencsés vagy. Beígérik, hogy az a tiéd, te dolgozol érte, utána lesheted.

Csak ennyit tennék hozzá.

További jó rádiózást, és köszi minden anyagot! BB Rádió, BBTv, BBTv Flash, EV, Cikkek. Az audioblog volt a kedvencem."


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!