Tampa háború sújtotta övezetté vált

2011-06-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A PBW Championships nem okoz csalódást: jelen pillanatban úgy tűnik, hogy hárman meccselnek az elsőnek járó trófeáért!

 

A PBW Championships nem okoz csalódást: jelen pillanatban úgy tűnik, hogy hárman meccselnek az elsőnek járó trófeáért!

Hidetada Yamagishi ugyan remek formában érkezett a versenyre, de korábban láthattuk a japánt már élesebbnek is, viszont ennek ellenére harcban van a győzelemért, viszont egyáltalán nem dőlhet hátra, hiszen ketten is a sarkában loholnak. Marius Dohne az egyik, aki remek alakkal és porszáraz fizikummal lépett színpadra, és bár sokak szerint a zsűrizés után ő áll az élen, oda kell tennie magát a döntőig hátralévő órákban, a következő években pedig még több izomra lesz szüksége, ha a nagyágyúk ellen is labdába akar rúgni.

Marcus Haley ezúttal nem hibázta el a formaidőzítést, így sikerült kőkemény fizikumot vinnie a színpadra, ráadásul tömegben is ő tűnik a legjobbnak, így ha még jobban beszárad a döntőig, lehet esélye arra, hogy megszerezze profi pályafutása első győzelmét, de egy apró botlás is elég lehet ahhoz, hogy lecsússzon a dobogóról.

 

 

Mark Dugdale élete legjobbját hozta Tampában, bizonyítva ezzel, hogy az open kategóriában is versenyképes tud lenni, de a mostani mezőnyben ez kevés lehet a Mr. Olympia kvalifikációhoz, Robert Piotrkowicz pedig bár sziklakemény izomzattal és óriási tömeggel lépett a bírók elé, az idő múlásával egyre inkább kezdett bevizesedni, így a dobogós reményei szertefoszlani látszanak, bár a döntőre még javíthat.

Jason Huh tudott ugyan javulni a New York Pro-n mutatott - elég gyenge - formához képest, de koránt sem eleget, így egyelőre köze sincs a top 5-höz, míg Brandon Curry sikeresen megőrizte a múlt heti Toronto Pro Supershow-n mutatott fazont, de a mostani mezőnyben ez nem fogja bejuttatni a legjobb hármasba.

A 202 font alattiaknál úgy látszik, Al Auguste lesz a befutó, annak ellenére, hogy Nathan Wonsley favoritként érkezett a show-ra, de minden bizonnyal elszúrta a töltést, így túlságosan is bevizesedett.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Hidetada Yamagishi

 

Marius Dohne

 

Marcus Haley

 

Mark Dugdale

 

Robert Piotrkowicz

 

Frank McGrath

 

Brandon Curry

 

Jason Huh

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!