Tegnap nagyon nagy baj történt a Scitec Goldban!

2017-09-14

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Bodó Imi, Kathi Béla és a többiek komoly problémát okoztak.

Tegnap szinte tragikus esemény történt a Scitec Goldban: nem volt aerobic!

Nehéz lelkileg feldolgozni az ilyen sokkoló eseteket, de muszáj volt elfoglalni az aerobic-termet.  Kathi Béla és Bodó Imi ugyanis nem bír rossz formában lenni, ezért le kellett őket fotózni.

Kathi Béla komolyan beleélte magát a sminkelésbe

Bodó Iminél van egy kis csalás, ő ugyanis szinte még mindig őrlődik, hogy induljon-e a Superbodyn. A lehetőség ugyanis nagyon vonzó az idei rendezési színvonal miatt, de még jobb egy szinttel feljebb lépni, mert Imire komoly feladat vár: ő lesz az egyik műsorvezető. Reméljük ezt a rettenetes homoszexuális szakállát módosítja addig. 

Kathi Béla még kérdéses, hogy ott lesz-e, mert éppen Dél-Afrikában lenne dolga, de reméljük azt átszervezi valahogy. Kathi Béla nélkül az év eseménye ugyanis nem az igazi és igencsak számítunk rá az expo műsorokban.

Salamon Dia túl van a szezonon és jövőre könnyen lehet, hogy ismét neki fut egy Mr. Olympia profi bikini kvalifikáció megszerzésének, ha pedig meggondolja magát, jöhet akár egy gyerek-projekt is. De erről nem beszélhetünk, mert titok!

A tegnapi napon egyébként több magyar team tagot is fotóztak, de mi csak jelen képek készültekor voltunk ott.

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!