Thomas Scheu Body Xtreme képek és videók!

2010-10-20

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Peak csapat beszámolója a Body Xtreme invitational 2010-ről.

A Peak szponzoráltja, Thomas Scheu sokak meglepetésére csupán a harmadik helyet szerezte meg a Body Xtreme Invitational versenyén.
A férfi testépítés győztese, Tóth Dániel tömeg szempontjából vitathatatlanul az első volt. Mindazonáltal nem csúcsformában érkezett ide, talán kicsit lapos is volt, ami valamennyi pont levonásához vezetett. Ennek ellenére Tóth Dániel lenyűgöző formában volt, így a helyezéséhez nem fért kétség.

 

 

Más azonban az általános vélemény a második és harmadik helyezéseknél. Még napokkal a Body Xtreme Invitational után is számos helyen vitákat vált ki, hogy a 3. hely vajon indokolt volt-e Thomas Scheu számára.
A második helyezett Oliver Reinhardt volt. Bár Reinhardt nagyon tömör volt, a nézők szemében azonban Thomas Scheu volt a jobb összességében a nagyobb tömegével és jobb szimmetriájával, annak ellenére, hogy augusztus óta sérüléssel bajlódott. A felsőtest tekintetében egészen biztosan jobb volt Thomas, a lábaknál volt kis különbség.


A verseny után Thomas elmondta, hogy elfogadja az eredményt, még akkor is ha a részletes értékeléseknél nem volt túl szerencsés.
A Peak Csapata a helyszínen nézve úgy érezte, a sportoló valamiért hátrányos megítélésben részesült, pedig meglepően erős formában érkezett a versenyre. Heiko Sauer, a Peak kereskedelmi vezetője szerint: „Az én véleményem szerint Thomas jobb volt, mint Oliver Reinhardt, aki szintén nagyon jó teljesítményt mutatott. Kár, hogy Thomas formája csak erre az eredményre volt elég.”

(x)

(szerkesztőségünk a fenti véleménytől teljes mértékben elhatárolódik - a szerk.)

képek: Peak

 

(x)

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!