Toldi Zsuzsi megmutatta!

2012-10-14

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Toldi Zsuzsi megmutatta: a vártnál is jobb eredményt ért az Az Arnold Classic amatőr Body Fitness kategóriájában.

 

Ugyan egy dobogós helyezést szeretett volna szerezni, de már megelégedett volna a döntőbe jutással is. Ehhez képest  megnyerte a kategóriáját és az abszolútban is csak egy ponttal maradt le a címről. Ehhez csak gratulálni tudunk, nagyon szépen halad a továbblépés. Zsuzsi nagyot fordított a tavaszi Arnold Classic fiaskó óta, amikor kivágták a Bikini kategóriából.

 

 

Ezek után reális esély  a profi kártya, gyakorlatilag a jogot megszerezte, innen már az ő döntése. Könnyen lehet, hogy az álom valóra válik!

 

 

A horvát Team Scitec kiválósága, Zrinka Fisher már nem járt ilyen jól. Ő múlt héten IFBB világbajnoki címet szerzett, de már akkor figyelmeztették, hogy túl száraz a kategóriához. A burkolt fenyegetés valóra is vált: második helyre tették a kategóriájában, amit mi egyébként nonszensznek tartunk.

 

A képen balról látható Zrinka


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!