TÓTH DANI BEMUTATÓ EDZÉS!

2010-03-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A TESTÉPÍTŐ EGYETEM második etapja Tóth Danival most szombaton!

Tóth Daniról nem nehéz elmondani a lényeget, ugyanis ma Magyarország megkérdőjelezhetetlen első számú testépítője a legjobb fizikummal és a legrangosabb eredményekkel ő rendelkezik.

Dani kicsirigó korában még könnyebb súlyúként IFBB Juinor Világbajnok volt, majd eltűnt a színpadról. Csak a nézőtéren láthattuk viszont, de ott már gyanús viselkedése (dobozokban tárolt kaja fogyasztása) és egyre jobban hegyomlás jellegű fizikuma is azt mutatta, hogy nagy eséllyel visza fog térni a színpadra. Kedvenc szar poénomat idézve az akkor még Danikának nevezett ifjoncot méretei miatt lassan kénytelenek voltunk csupa nagybetűvel DÁNIELnek hívni, mert a kicsinyitő képző kezdett irreálissá válni.

Videoplayer: magazin/docs/video/toth.flv

A 2005-ös évben aztán szép csendben berobbant, és mindent megnyert - köztük a Bajnokok Éjszakáját és az Év Testépítője díjat is. A 2006-os évben ugyan a Superbody Abszolút Bajnoki cím nem lett meg, mert az (akkor még) barát és edzőtárs Lauter Victor hajszálnyival jobbnak bizonyult, de ezt Dani a Fair Play jegyében cseppet sem bánta. Sajnos ezévben már kiderült, hogy a legerősebb világbajnokság, az IFBB VB, és egyáltalán az IFBB számára nem járható út, pedig a cél ez a vb lett volna.

2008-aztán a nemzetközi vizekre való evezés egy pénzdíjas nemzetközi verseny - Dani hátrányára válóan necces - második helye után az abszolút tarolás jegyében telt: mint egy villamosról leszálló kisnyugdíjas a tömeget, úgy nyomta le a mezőnyt a Superbodyn át a nagyhírű, komoly vetélytársakkal és komoly pénzdíjjal rendelkező olaszországi Due Torri-ig, ahol az IFBB világbanok Robert Piotrkowitz-ot is simán verte. (Aki mellesleg azóta IFBB profi versenyző, így sejthető hol tarthatna Dani, ha más lenne a sportpolitika!)

Nem mellékesen egy másik nagy múltú szövetségnél,a WABBÁ-nál Világbajnok lett, majd ezzel a profiban indulás jogát megszerezve WABBA Profi világbajnok is ugyanazon a napon.

 

A 2009-es év szintén okosan tervezett nemzetközi célokkal indult: újra Csehország, újra necces második hely, majd mint a kombájn a késő nyári mezőn vagy a mindentvivő autóskártya, Superbody majd WABBA Profi abszolút bajnoki cím. Ezek után a feltámadó (???) Bajnokok Éjszakáján simán nyert, majd ezt tetézte azzal, hogy egy másik szövetség, a NAC világbajnokságát is nyerte mind amatőr, mind profi kategóriában - és bár ő még hivatalosan nem tudja, idén begyűjti a harmadik-negyedik "Év Testépítője" díját.

Most szombaton, a Testépítő Egyetem szeminárium sorozat következő állomásán!

Persze a fő program nem ez lesz: Dani először fog ilyen értelemben bemutató edzést tartani. Persze itt a pihenők hosszabbak lesznek annak érdekében, hogy az érdeklődök kérdezhessenek, lesz persze élménybeszámoló is és egyéb érdeksségek - persze Ti is tudjátok, hogy a lényeg, hogy élőben láthatjátok mekkora is a Bajnok!

Időpont: Március 27. szombat,  15:00

Helyszín: Aranyhegyi Gym, Esztergom, Irinyi János u. 1

további info

 Testépítő Egyetem Aranyhegyi Gym

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!