Tóth Dani csatába indul

2015-04-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Tóth Daninak eddig nem alakult jól a tavaszi szezon, pedig színpadra sem lépett, de nagy eséllyel ez hamarosan megváltozik. Exkluzív képek az utolsó napokból!

 

 

Tóth Dani az ország legsikeresebb profi testépítője, és mostanában már nem nagyon tart offszezont: az őszi szezon után nem volt pihenő, hiszen hamarosan újra kellett kezdenie a felkészülést, hogy mostanra újra készen legyen.

Az évad számára már a FIBO-n kezdődött volna, de az Erő nem volt Danival, amikor a halálosan profi szervező egy héttel a világ legnagyobb fitnesz expója előtt lemondta az ott megrendezendő profi versenyt.

Ez nem csak Daninak fájt, mert komoly mezőny gyűlt volna össze Németországban, de Danival már nem először történt hasonló, így nagy rutinnal volt képes legyinteni, és szó nélkül folytatni a felkészülést.

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a három versenyre tervezett szezonja kettőre rövidül: ennek első állomása lesz most hétvégén Orlandóban.

Egyébként az ország kedvence rettenetesen vastag, főleg felül, ahogy már megszokhattuk tőle. Nagyonis benne van a pakliban, hogy hétvégén élete legjobb formáját hozza majd.

Csakhogy a mezőny is kemény lesz, például egy durván bekészült Fouad Abiaddal, ezért nagy kérdés, hogy még ha a forma sikerül is, ez mennyire realizálódik majd helyezésben.

Dani már elutazott Orlandóba, és úgy néz ki, hogy nem is jön haza a New York Pro-ig, hiszen egy héten belül oda-vissza repkedni nemcsak anyagilag, hanem fizikálisan is megterhelő, ami árthat az utolsó hét finomhangolásának.

Hajrá Dani!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...
DARÁZS ÁDÁM: STRONGESTMAN ISKOLA - 1. RÉSZ Végül is lényeg a lényeg, beszélgettem pár sráccal,akik nem igazán tudták merre induljanak el az...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!