Tóth Dani élménybeszámolója Angliából

2010-07-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Tóth Dani Angliában járt, méghozzá sztárvendég státuszban.

 

Sziasztok!

Múlt hétvégén Angliában jártam, egy vendégfellépésen. Rob Reinaldo barátom invitált meg erre az eseményre, melynek ő volt az egyik főszervezője. Amúgy ez egy olyan kis helyi NABBA verseny volt (Mr. Peterborough)
Robbal 2008-ban, Csehországban találkoztam először. Az öccsével, Ricardo-val voltak ott versenyezni.. Innen az ismerettség. Azóta persze találkoztunk pár külföldi eseményen, és már tavaly ősszel lebeszéltük ezt a fellépést.

Szombat hajnalban mentem ki. Miután megérkeztem, egy órát autóztunk még Peterborough-ba. Aznap egy szomszédos községben, Lincolnshire-ben volt egy verseny, és oda ruccantunk át, mert Rob cimbije, Diego (aki Portugáliából jött erre a hétvégére) indult ott. Én mondjuk hullafáradt voltam, szóval ahol csak tudtam, elaludtam:-) (a kocsiban pl végig csukott szemmel utaztam)
Vasárnap volt Rob versenye. Amíg ő ügyeket intézett, én edzettem egyet a termében. (kicsit több mint egy hónapja vette át ezt a termet, régi gépek, jó hangulat..)

Az esemény kb 4kor kezdődött, és olyan 7 fele véget is ért. Az én fellépésem az utolsó kategória előtt volt, és improvizálnom kellett, mert nem tudták lejátszani a zenét. A közönségnek azért így is megfelelt. Kicsit hülyén éreztem magam, off formával versenyen bemutatózni. Nem vagyok oda az ilyesmiért, de persze diétázni sem voltam hajlandó egy bemutató kedvéért, egy hónappal a tényleges diétám előtt..:-)
A versenyt egyébként Ricardo nyerte, megérdemelten. Nagyon sokat fejlődött 2008 óta..(bár ez nektek nem sokat mond..)

Videoplayer: magazin/docs/video/dani_bigbang.flv

A verseny után elmentünk egy indiai étterembe, majd onnan egy portugálba. (de ott csak egy sütit ettem:-)) )
Hétfőn reggel 8kor indult a gépem, így kb 4kor keltünk, 5kor meg már indulni kellett. Rob unokatesójáék vittek ki a reptérre, és még jó, hogy időben indultunk, mert vagy kétszer eltévedtünk:-))
Jó kis hétvége volt, sok új élménnyel lettem gazdagabb.
Most még pár hét lazulás (már ami a kaját illeti), aztán augusztustól kezdődik a kőkemény felkészülés..
Addig is szevasztok! Élvezzétek a nyarat!

(u.i: Angliában a TES..O-ban találtam natur, só nélküli párolt csirkét 240g-os adagokban. Volt fűszeres verzióban is. Természetesen az ottani fizetésekhez mérve aprópénzért. Van még hova fejlődnünk..)

(forrás: www.scitec.hu)

Szólj hozzá a fórumban!

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!