Tóth Dani és Kiss Jenő egy színpadon!

2014-10-03

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Holnap történelem íródik a Prága Pro-n.

2014 októbere testépítő körökben arról lesz nevezetes a jövőben, hogy akkor állt színpadon először két magyar profi testépítő: a világbajnoki címmel is rendelkező legendás visszatérő, Kiss Jenő, és Magyarország egyik legnépszerűbb testépítője, a fizikai és mentális őstehetség, Tóth Dani.

Sokan kérdezik, mik az esélyek az EVLS Prága Pro-n, de ők pont nem értik, hogy a profi versenyzésben a reális cél egyáltalán a szereplés, nem a helyezés. Nem nagyon lehet az amerikai sztárokkal versenyezni, mert felkészültségben is a világ legjobbjai, de ezen felül erős hátszelük is van. Ők már eleve fellépői díjért jönnek ide, és nem igen hoznák őket kellemetlen helyzetbe azzal, hogy megveretnék európai versenyzővel. Másrészt annyira komoly szinten állnak, hogy nem lehet őket legyőzni.

A Prága Pro pedig azért kiemelkedő verseny, mert csak az első díj önmagában 60 ezer dollár, ami bizony komoly díjazásnak számít még a profi versenyek között is. Éppen ezért lesz itt majdnem a komplett Mr. Olympia mezőny. (Páran azóta lemondták, de ettől még itt lesz a TOP 10 színe-java.) Nyerni itt nem lehet, csak helytállni.

 

Tóth Dani már sokszor bizonyított, és idén is meg fogja mutatni, hogy már a kisujjában van a versenyzési rutin. Rendes fotózásra nem volt idő, de Dani kondíciója láthatóan elég jó, ráadásul nagyon ért a formaidőzítéshez. A tömeg pedig önmagáért beszél. Vicces módon pont a könyöke kezdett fájni ezen a napon, de remélhetőleg ez már nem tudja elrontani a formát. Danit már ismerik a profi világban, és bízunk benne, hogy a holnapi verseny egy újabb lépcsőfok lesz a karrierjében.

Friss Tóth Dani képek a galériában

Kiss Jenő tavaly tért vissza, és idén a jobb kondíció mellett még nagyobb tömeget tűzött ki célnak. A képeken jól látható, micsoda brutális sűrűséget fog a színpadra vinni.

Elképesztő, mennyit fejlődött tavaly óta. Idén a pózolása is jobb lesz, valamint a komplett prezentáció. Ideje, hogy Jenő berobbanjon a köztudatba: remélhetőleg idén komoly benyomást tud tenni.

Friss Kiss Jenő képek a galériában

Hogy ki lesz a kettejük közül a jobb? Nem számít. Melyik kezünkbe harapjunk?

 

foto: DB


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!