Tricky lenyomta a trollokat Iowában

2011-11-13

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Tricky Jackson nem okozott csalódást, és könnyedén megnyerte az Iowa Pro 212-t, ami így papírforma eredményt hozott...

 

Tricky Jackson nem okozott csalódást, és könnyedén megnyerte az Iowa Pro 212-t, ami így papírforma eredményt hozott. Tricky meglepően jó formában volt: szemlátomást nagyobb tömeget vitt a színpadra, mint a korábbi versenyein, és mellette a kondíció sem volt elrontva. Bár lehetett volna élesebb, úgy tűnik, a nagyobb súly jól működik nála - noha könnyen lehet, hogy még csak most kezdené a 202 font határait feszegetni, ugyanis köztudottan eddig is a súlykorlát alatt versenyzett.

Angel Rangel Vargas lett a második, aki ezzel szerzett egy igazi potya kvalifikációt, ami nem csak a mezőny miatt volt könnyű, hanem azért is, mert két hónap múlva ugyanezzel az eredménnyel már nem hívták volna meg az Olympia Showdown-ra. Mindenesetre jó formában volt, a felsőteste kimondottan jól mutat a színpadon, csak nem tudott eléggé beszáradni ahhoz, hogy igazán megdolgoztassa a a 212-es Jacksont a pénzéért.

 

 

Petr Vanis ellenben száraz volt, őt kisebb aránytalanságok akadályozták meg abban, hogy megszerezze a második helyet - vagy akár az elsőt is. No és ha esetleg a bírók már nagyon belejöttek a Bikini kategória pontozásába, lehet, hogy a feje miatt is lepontozták, ugyanis határozottan egy trollface-re emlékeztet a mosolya. Amit Sapir és Rod Ketchens futott be vert seregként a 4-5. helyre, és sajnos mindkettejüknek éppen elég hibája volt ahhoz, hogy a képek alapján, kommentár nélkül is nyilvánvaló legyen, miért nem jött össze nekik még az "ingyen" kvalifikáció sem.

Mindeközben a Bikini kategóriát Vanessa Campbell nyerte, Candyce Graham-et és Nicole Moneer-Guerrero-t verve, csak hogy legyen valami kevésbé csúnya nézegetni való a trollface-ek és a különös combok után.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

212 font alatt

Tricky Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angel Rangel Vargas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petr Vanis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit Sapir

 

Rod Ketchens

 

 

Bikini

Vanessa Campbell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Candyce Graham

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicole Moneer-Guerrero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!